Από 130.000 πύργους στην Γουχαν έτσι ξεκίνησε και με τα μολυσμένα μπόλια της γρίπης με γραφένιο ξεκίνησαν όλο αυτό που ζήσαμε.

Τα εμβόλια ακυρώθηκαν επίσημα. Χάθηκε το δικαστήριο!

Τελευταία νέα!!

Αλλά άσχημα νέα για όσους είναι ήδη εμβολιασμένοι.

Αφού η σημερινή απόφαση δεν είναι πλέον απαραίτητη, Καταργήθηκε ο Παγκόσμιος Εμβολιασμός!
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε τον καθολικό εμβολιασμό σε μια σημαντική νίκη για την ελευθερία!
Οι Αμερικανοί «ειδικοί μολυσματικών ασθενειών» Bill Gates, Antoni Fauci και Big Pharma έχασαν μια υπόθεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ επειδή δεν απέδειξαν ότι όλα τα εμβόλια τους τα τελευταία 33 χρόνια ήταν ασφαλή για τους πολίτες!!

Η μήνυση κατατέθηκε από μια ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον γερουσιαστή Robert F. Kennedy Jr. που είπε, «Το νέο εμβόλιο κατά του Covid πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία!!!

Επέστησε επειγόντως την προσοχή τους σε σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον επερχόμενο εμβολιασμό κατά του Covid-19: για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού, τα λεγόμενα εμβόλια mRNA νέας γενιάς παρεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του ασθενούς και, ως εκ τούτου, αλλάζουν το γενετικό υλικό του ατόμου, δηλαδή γενετική χειραγώγηση, που είχε ήδη απαγορευτεί στο παρελθόν και προηγουμένως θεωρήθηκε έγκλημα. Συνθήκη της Νυρεμβέργης του 1945.
Το εμβόλιο COVID Sars 2 δεν είναι παραδοσιακό εμβόλιο.

Δεν ήταν ποτέ ένα εμβόλιο.

Ήταν πάντα το παθογόνο, το μικρόβιο ή ο ίδιος ο ιός που εξασθενούσε, γινόταν ακίνδυνος και έμπαινε στο σώμα για να παράγει αντισώματα.

Είναι μέρος της νέας ομάδας των mRNAs (Messenger Ribonucleic Acid). Μόλις το mRNA βρίσκεται μέσα σε ένα ανθρώπινο κύτταρο, επαναπρογραμματίζει το RNA του κυττάρου και το RNA του κυττάρου επαναπρογραμματίζει το φυσιολογικό DNA του κυττάρου για να αρχίσει να παράγει μια άλλη πρωτεΐνη.

Με άλλα λόγια, δεν είναι σαν τα παραδοσιακά εμβόλια γιατί είναι ένα εργαλείο γενετικής χειραγώγησης.

Ως αποτέλεσμα του άνευ προηγουμένου εμβολιασμού mRNA, τα εμβολιασμένα άτομα δεν θα μπορούν πλέον να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα του εμβολίου.

Τα εμβολιασμένα άτομα θα πρέπει να αποδεχτούν τις συνέπειες γιατί δεν μπορούν πλέον απλώς να θεραπευτούν
απομάκρυνση τοξινών από το ανθρώπινο σώμα, ακριβώς όπως ένα άτομο με γενετικό ελάττωμα όπως το σύνδρομο Down, το σύνδρομο Klinefelter, το σύνδρομο Turner, βλ.

γενετική καρδιακή ανεπάρκεια, αιμορροφιλία, ίνωση, σύνδρομο Rett κ.λπ.,
γιατί το γενετικό ελάττωμα είναι αιώνιο!

Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα: Εάν εμφανιστεί ένα σύμπτωμα εμβολιασμού μετά τον εμβολιασμό με mRNA, κανένας θεραπευτής δεν θα μπορεί να βοηθήσει, επειδή η βλάβη που προκαλείται από αυτό ο τύπος εμβολιασμού θα είναι γενετικά μη αναστρέψιμος.

Έτσι όλες οι χώρες του κόσμου, οι οργανώσεις πολιτών και όλοι εμείς που πολεμήσαμε ενάντια σε αυτό το θανατηφόρο εμβόλιο τώρα έχουν μια Πραγματική επιστήμη για να επιβεβαιώσει πόσο επιβλαβές είναι αυτό το υποτιθέμενο θανατηφόρο εμβόλιο.

Ακριβώς όπως τα εμβόλια που έχουν χρησιμοποιήσει τα τελευταία 33 χρόνια στα οποία δεν μπόρεσαν να αποδείξουν την αποτελεσματικότητά τους.

Αυτό το Εμβόλιο Θανάτου παραβιάζει την απαγόρευση χειρισμού Συνθήκη Γενετική της
Νυρεμβέργης του 1945, σύμφωνα με την οποία περιείχε mRNA που μεταβάλλει το ανθρώπινο DNA και τώρα είναι μεταανθρωπινο.

Υβρίδιο!!!

Ηλίας ράδιο Λευκίμμη