Το Earth Fund του Jeff Bezos θα δαπανήσει πάνω από 1,27 δισεκατομμύρια δολάρια για την παρασκευή ψεύτικων τροφίμων, συγκεκριμένα φυτικών και εργαστηριακών “κρεάτων”.

– Ο στόχος είναι να δαιμονοποιηθούν οι παραδοσιακές μέθοδοι καλλιέργειας και να εξαναγκαστεί η στροφή προς εναλλακτικές λύσεις ψεύτικου κρέατος.

– Στο συνέδριο Aspen Ideas Climate συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας, της βιοτεχνολογίας και της γεωμηχανικής για τον μετασχηματισμό των αστικών τοπίων και τις στρατηγικές χρηματοδότησης της επανάστασης του ψεύτικου κρέατος.

– Οι ομιλητές στην εκδήλωση τόνισαν την ανάγκη για μια “σεισμική αλλαγή” στον τρόπο με τον οποίο επενδύονται τρισεκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση της “κλιματικής αλλαγής” με την καταστολή των παραδοσιακών γεωργικών δραστηριοτήτων.

Στο πρόσφατο συνέδριο Aspen Ideas Climate στο Μαϊάμι της Φλόριντα, η αντιπρόεδρος του Bezos Earth Fund Lauren Sanchez – το Bezos Earth Fund είναι ένα έργο του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Amazon Jeff Bezos – αποκάλυψε ότι ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του Bezos θα δαπανηθεί για την παραγωγή ψεύτικων τροφίμων για τις μάζες.

Σύμφωνα με την Sanchez, περισσότερα από 1,27 δισεκατομμύρια δολάρια από το Bezos Earth Fund θα δαπανηθούν για τη δημιουργία περισσότερων “φυτικών, εργαστηριακών “κρεάτων””, ενώ παράλληλα δαιμονοποιείται η καλλιέργεια πραγματικών τροφίμων ως ξεπερασμένη και ως κάτι που πρέπει να φύγει.

Στο τριήμερο συνέδριο συμμετείχαν ομιλητές που τόνισαν την πεποίθησή τους ότι η Μεγάλη Τεχνολογία γενικότερα θα διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο σε αυτή τη μετατροπή από το πραγματικό κρέας στο ψεύτικο “κρέας”. Μίλησαν για την εργαστηριακή καλλιέργεια τροφίμων “νοημοσύνης”, τη βιοτεχνολογία και τη γεωμηχανική (chemtrails) και άλλα εργαλεία που, όπως λένε, είναι κρίσιμα για να αναγκάσουν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να σταματήσουν να καλλιεργούν και να παράγουν αληθινά τρόφιμα.

Τα αστικά τοπία θα πρέπει επίσης να “αναδιαμορφωθούν” για να διευκολυνθεί αυτή η αλλαγή, εξήγησαν οι ομιλητές, όπως και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η χρηματοδότηση. Θα πρέπει να υπάρξει μια “σεισμική αλλαγή” στις οικονομικές στρατηγικές που θα διοχετεύουν τρισεκατομμύρια αντί για δισεκατομμύρια δολάρια στην επανάσταση του ψεύτικου κρέατος – όλα αυτά είναι απαραίτητα, ισχυρίζονται, για να σταματήσει η “υπερθέρμανση του πλανήτη”.

“Από την απήχηση της μουσικής μέχρι τις λεπτές αποχρώσεις της αρχιτεκτονικής, από τη συγκλονιστική τέχνη μέχρι τη φανταστική μυθοπλασία, οι βαθιές εκκλήσεις για δράση συχνά κρύβονται στο απροσδόκητο”, αναφέρθηκε επίσης στην εκδήλωση για το πώς πρέπει να αλλάξουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής και της τέχνης, προκειμένου να λειτουργήσει οτιδήποτε από αυτά.

“Γνωρίστε τις συναρπαστικές ιστορίες που εμπνέουν την αλλαγή από μερικές από τις πιο απρόβλεπτες πηγές”.

(Σχετικά: Πριν από μερικά χρόνια, ο Bezos ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ρίξει το μεγαλύτερο μέρος της καθαρής του περιουσίας ύψους 124 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην καταπολέμηση της “κλιματικής αλλαγής”, η οποία περιλαμβάνει αυτή την τελευταία κίνηση).

Κλιματική αλλαγή, μια ασθένεια του εγκεφάλου

Η Sanchez, η οποία, όπως και ο Bezos, είναι πλήρως αφοσιωμένη και παθιασμένη με την καταπολέμηση της “κλιματικής αλλαγής”, είπε δύο φανταστικές ιστορίες κατά τη διάρκεια της 10λεπτης παρουσίασής της που είχαν ως στόχο να τρομάξουν το ακροατήριο και να το κάνουν να φοβηθεί την αποψίλωση των δασών και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

“Η αποψίλωση των δασών και η υπερθέρμανση του πλανήτη … δεν πρόκειται απλώς για την επίλυση ενός προβλήματος”, είπε η Sanchez. “Πρόκειται επίσης για την επαναπροσδιορισμό της αλληλεπίδρασής μας με τον κόσμο. Πρέπει να εφεύρουμε τον τρόπο με τον οποίο θα βγούμε από την κλιματική αλλαγή”.

Ο Sanchez μίλησε πολύ για το μεθάνιο, γνωστό και ως μετεωρισμός αγελάδων, και για το πώς θα παρακολουθούνται οι “διαρροές” του σε όλο τον κόσμο – με άλλα λόγια, θέλουν να παρακολουθούν στενά τις κλανιές των αγελάδων και σκοπεύουν να το κάνουν με έναν δορυφόρο που εκτοξεύτηκε πρόσφατα και ονομάζεται MethanSat.

“Είναι ένας δορυφόρος που αλλάζει τα δεδομένα, τον οποίο υποστηρίζουμε με το Ταμείο Περιβαλλοντικής Άμυνας”, δήλωσε ο Sanchez, με κάποιο τρόπο με ίσιο πρόσωπο.

“Τώρα, πριν ο MethaneSat εκτοξευθεί σε τροχιά, μόλις την περασμένη εβδομάδα, … δεν ήμασταν σε θέση να δούμε τη μεγάλη εικόνα του πού και πόσο σοβαρές είναι οι διαρροές μεθανίου … τώρα έχουμε καινοτόμο τεχνολογία με την οποία μπορούμε να δούμε και να μετρήσουμε τις διαρροές όπως ποτέ άλλοτε”.

Ο MethaneSat ψάχνει επίσης για απελευθερώσεις μεθανίου από εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου, οι οποίες επίσης πρέπει να φύγουν, λένε οι φανατικοί του κλίματος, επειδή αυτά τα φυσικά, γήινα καύσιμα κάνουν τη θερμοκρασία πολύ ζεστή – ή πολύ κρύα, ανάλογα με την προπαγάνδα της ημέρας.

Σχεδόν το μόνο πράγμα που είπε η Σάντσεζ που είχε κάποιο νόημα ήταν η “νέα” ιδέα της ότι ίσως η φύτευση περισσότερων δέντρων σε όλο τον κόσμο θα βοηθήσει τον πλανήτη. Δεν χρειάζεται όμως ένας δορυφόρος πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για να μας το πει αυτό.

“Αυτό θα χρειαστεί έναν τόνο καινοτομίας”, συνέχισε η Σάντσεζ, ενώ συνέχισε λέγοντας ουσιαστικά ότι όλα τα ζώα πρέπει να φύγουν.

“Επενδύουμε σημαντικά στον τομέα [της] κτηνοτροφίας και στις εφευρέσεις που θα δώσουν στους καταναλωτές επιλογές κρέατος που είναι καλύτερες για τη γη”, είπε.

Με άλλα λόγια, δεν θα τρώτε κρέας και θα σας αρέσει, σύμφωνα με αυτούς τους τρελούς που υποστηρίζονται από τον Bezos.

Ο Jeff Bezos είναι ένας από τους πιο κακούς ανθρώπους στον κόσμο.