Όταν τα συστημικά ΜΜΕ και οι δημοσιογραφίσκοι που είτε λόγω άνωθεν εντολών είτε από ασχετοσύνη, δεν αξιολογούν τις ειδήσεις πίσω από τις λέξεις, το αποτέλεσμα είναι οι σκοτεινοί τύποι που εξουσιάζουν τον κόσμο να τον σπρώχνουν στο χείλος του όλεθρου.

Το μακελειό στη Μόσχα συνεχίζει να συγκλονίζει τον πλανήτη με έναν εκ των συλληφθέντων να ομολογεί ότι “κάποιοι” πλήρωσαν ένα μάτσο τυχάρπαστους φονιάδες για να ξεκληρίσουν χωρίς έλεος. Πριν 7 χρόνια ο πρόεδρος Τραμπ σε ένα ακόμα ρεσιτάλ ξεβρακώματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, είπε σε ομιλία του ότι η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπάρακ Ομπάμα έφτιαξαν τον ISIS.

Θυμηθείτε το σχετικό απόσπασμα από το παρελθόν:

Οι “δημοκράτες” τον αποκάλεσαν ξανά τρελό και γέλαγαν. Γιατί τους βόλευε. Αλλά ο πατριώτης Τραμπ δεν λέει ποτέ κάτι χωρίς λόγο και πληροφόρηση με την περίεργη συνάντηση του Μπάρακ Ομπάμα στις 18 Μαρτίου με τον Σούνακ στην Μ. Βρετανία να έρχεται να επιβεβαιώσει όσα είπε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και έγραψε μόλις πριν λίγη ώρα το makeleio.gr (Διαβάστε ΕΔΩ).

θηκαν οι τελευταίες εντολές και το πράσινο φως για να εξαπολύσουν τα σκυλιά του πολέμου αυτήν την φρικτή επίθεση που σπρώχνει τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στον πυρηνικό όλεθρο. Όπως γράφαμε νωρίτερα στο makeleio.gr, ο μεγαλύτερος τρομοκράτης δεν είναι το ISIS ούτε κανένας παρά μόνο οι Αμερικάνοι που ο Κούλης έχει προσκυνήσει και έχει μετατρέψει την πατρίδα μας σε προτεκτοράτο στοχοποιώντας την.

Ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου παραδέχτηκε ότι η CIA συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus

Ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταξιούχος συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ τόνισε ότι οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών – η CIA και η MI6 – θα μπορούσαν να είχαν εμπλακεί στην τρομοκρατική επίθεση στο Δημαρχείο Crocus στην περιοχή της Μόσχας και ότι οι δράστες συνδέονταν με στοιχεία που πολεμούσαν στο πλευρό της Ουκρανίας .

Σύμφωνα με τον McGregor, οι φερόμενοι ως συμμετέχοντες στην τρομοκρατική επίθεση «συνδέονται άμεσα με μουσουλμανικά στοιχεία που πολεμούν στο πλευρό της Ουκρανίας». Επιπλέον, ο απόστρατος συνταγματάρχης αναρωτιέται: είχαν συνδεθεί με το ISIS; Ωστόσο, δεν βρίσκει απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Ο ΜακΓκρέγκορ δεν έδωσε κανένα άλλο στοιχείο.

Η φλεγόμενη αίθουσα συναυλιών του Δημαρχείου Crocus, όπου έγιναν τα γυρίσματα - RIA Novosti, 1920, 23.03.2024