Παρο,τι οδηγειται στην ουσια σε καλπη ….χωρις βασικο αντιπαλο αφου Τσιπρας στην ουσια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο πρωθυπουργος αναμενετσι να “συναντησει”στο “κουτι” τα επιχειρα της διακυβερνησεως του που κατεπαναληψιν εχουμε αναλυσρι…Συμφωνα με τα δεδομένα ο Μητσοτάκης θα αλέσει τους υπουργούς του στο Μαξίμου στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας – πιθανότατα την Παρασκευή, 3 Μαρτίου. Και αυτός είναι ο πρώτος «σταθμός», η μέρα που ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, θα φέρει στο τραπέζι προς έγκριση την εισήγησή του για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού, ο οποίος θα ισχύει από την 1η Απριλίου.

Ο δεύτερος και ο τρίτος «σταθμός» τοποθετούνται χρονικά στο τέλος της μεθεπόμενης εβδομάδας. «Η ημερομηνία των εκλογών θα γίνει γνωστή με τον πιο επίσημο και καθαρό τρόπο» λένε πρωθυπουργικοί συνεργάτες. Συγκλίνουσες πληροφορίες δείχνουν την Πέμπτη 9 Απριλίου για τα επίσημα «αποκαλυπτήρια» και ως αυτή την ώρα μένουν ανοιχτά δύο ενδεχόμενα.

Αφότου προκηρυχθούν οι εκλογές, ο Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί στην κομματική έδρα της Πειραιώς προκειμένου να απευθύνει σινιάλα αυτοπεποίθησης και γαλάζιας πανστρατιάς ενόψει της πολιτικής αναμέτρησης. Χαρακτηριστικές οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι σχεδιάζεται μια τελευταία συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, ώστε στη συνέχεια νυν βουλευτές, υποψήφιοι, τοπικά στελέχη να ρίξουν όλες τις δυνάμεις τους στην προεκλογική εκστρατεία ανά την επικράτεια.

Η αλήθεια της κάλπης ωστόσο θα είναι αμείλικτη. Αυτοδυναμία δεν βλέπει ούτε με το κιάλι. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ.