Μέσα σε κλίμα ανθρώπινης αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, πλησιάζοντας  στη μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο  του Δήμου μας στάθηκε και φέτος στο πλευρό των 150 αδύναμων οικονομικά οικογενειών και συμπολιτών μας, προσφέροντας τους πασχαλινά πακέτα αγάπης, τα οποία περιλαμβάνουν βασικά είδη διατροφής καθώς και πασχαλινά κουλούρια, τσουρέκια, αυγά και κρεατικά, λαμπάδες, παιχνίδια και σοκολατένια αυγά για τα παιδιά των οικογενειών.

       Σκοπός μας είναι  να  μην αφήσουμε κανένα σπίτι χωρίς τρόφιμα, ιδιαίτερα τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο είναι πιο επιβεβλημένη από κάθε άλλη φορά αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη που χρήζει ανάγκης και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με ότι μέσα διαθέτουμε. 

Ευχαριστούμε θερμά  τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν με την πολύτιμη προσφορά τους στην προσπάθειά μας αυτή, αψηφώντας τις δυσκολίες που έχει επιφέρει όλη αυτή η κατάσταση τόσο στους ίδιους όσο και στις επιχειρήσεις τους.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την κα. Μιμίκα Πιστιόλη για την πρωτοβουλία της να κατασκευάσει  και  να στολίσει  50 τεμάχια πασχαλινών χειροποίητων λαμπάδων, με σκοπό να διατεθούν σε ωφελούμενους της δομής και ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους.

Ευχόμαστε σε όλους  το φώς της Ανάστασης να  φέρει ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη  και να  φωτίσει στις καρδιές μας με  τις αξίες, της υπομονής, της αγάπης και της αλληλεγγύης.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΑΝΤΖΙΟΣΚΟΥΛΟΥΡΟΠΟΙΕΙΟ ΜΕΛΛΙΓΓΙΩΤΗΣΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΤΟΣΓΕΥΣΕΙΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΕΞΑΡΧΟΣΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΙΝΔΟΣΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Ε. ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ                                    SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣSUPER MARKET ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΜΑΝΤΗΣΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΜΠΙΜΠΑΣΗΣΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΚα. Μιμίκα Πιστιόλη

Επίσκεψη Σ. Μαρκούλα στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας

Εξάλλου, η  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας, κα. Μαρκούλα Σοφία, επισκέφτηκε τον ΖωγράφειοΟίκο Ευγηρίας του Δήμου Ιωαννιτών και αντάλλαξε ευχές με του ηλικιωμένους εν όψη των ημερών του Πάσχα. Συνομίλησε μαζί τους, προσέφερε πασχαλινά εδέσματα και εξέφρασε την πρόθεσή της να συνεχίσει να στηρίζει τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων στην περιοχή μας, υποστηρίζοντας δράσεις και προγράμματα που στοχεύουν σε αυτόν τον σκοπό.