Η ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ για τα χαλια της Ευρώπης γραφειοκρατική ελίτ των Βρυξελλών αντί να σιωπά και να ασκείται σε αυτοκριτική , αυθαδιάζει για να δικαιολογήσει τα τεράστια οικονομικά της προνόμια .. Δειτε τον κυριο Σχοινα που θέλει…κι άλλους μεταναστες ισλαμικής κατά κυριο λόγο προελεύσεως στην Ευρώπη , την ώρα που οι ψυχροί Σουηδοί κατεβάζουν στρατό στις πόλεις τους για να αντιμετωπίσουν την εγκληματική δραστηριότητα αλλοδαπών συμμοριών, ο πρωθυπουργος των τα λέει..Κανεις δεν αμφισβητεί το δικαίωμα του οιουδηποτε στις πολιτισμικές του η άλλες καταβολές αρκεί να σέβεται την φιλοξενία και την συνύπαρξη αλλά αυτό παραβιάζεται βάναυσα! Πρόκειται πλέον για απόδειξη όχι μονάχα ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ αλλά ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΩΣ! Έχει κάτι να μας πει για το πως θα το λύσουμε ο κύριος Σχοινας;

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έχουμε οικοδομήσει συνεκτικές, ανθεκτικές κοινωνίες στην Ευρώπη Υπερασπιζόμαστε, προστατεύουμε και προωθούμε τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής ως πλαίσιο όπου όλοι μπορούν να υπάρχουν και να συνυπάρξουν με ειρήνη, σεβασμό και αρμονία με τους άλλους» υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ειδικότερα, τόνισε την ανάγκη για την προστασία των εβραϊκών ιδρυμάτων και των χώρων λατρείας επισημαίνοντας ότι πρόκειται για βασική προτεραιότητα. Tαυτόχρονα, σημείωσε ότι θα επιχειρηματολογήσει πολύ έντονα ενάντια σε οποιαδήποτε αδικαιολόγητη ισλαμοφοβία στην Ευρώπη ως αποτέλεσμα των γεγονότων στη Μέση Ανατολή.