Κατά απαράδεκτο τρόπο οι αρχές δεν δημοσίευσαν το όνομά του

O Άρης (Αριστείδης) Κυβέλος, είναι ο γνωστός δικηγόρος που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 45 χρόνων για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα καταδικάστηκε για το βιασμό κατ εξακολούθηση δύο ανήλικων κοριτσιών 9 και 11 ετών σε 75 χρόνια (45 κατά συγχώνευση, 20 εκτιτέα) κάθειρξη, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς δεν του δόθηκε αναστολή ως το Εφετείο.

Σημειώνεται ότι η απόφαση ήταν ομόφωνη.

To pronews.gr δημοσιεύει το όνομα του δικηγόρου κάτι το οποίο με απαράδεκτο τρόπο δεν το κάνουν οι αρχές ώστε να εάν υπάρχουν κι άλλα πιθανά θύματα να έχουν την ευκαιρία να τον καταγγείλουν.

Για ποιο λόγο δεν έχει δημοσιευτεί το όνομα του όπως γίνεται σε όλες τις άλλες περιπτώσεις; Υπάρχει κάποια αιτία για αυτήν την μεροληπτική προστασία;

Ο 64χρονος δικηγόρος καταδικάστηκε επίσης για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πορνογραφία.


Έχει καταδικαστεί αμετάκλητα στο παρελθόν και για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος της ανήλικης τότε Αρετής Παληού, της γνωστής και βραβευμένης συγγραφέως, η οποία με την καταγγελία της άνοιξε τον ασκό του Αιόλου σε βάρος του, οδηγώντας τον ενώπιον της δικαιοσύνης.