Δείτε..

Η εκδοτική επιχείρηση και η ιδιοκτησία της εφημερίδος “ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση”, αποφάσισε εκτάκτως, να μην κυκλοφορήσει την Τρίτη 30-1-2024, το φύλλο της μοναδικής στην Ελλάδα Ημερήσιας Πατριωτικής Ενημέρωσης , λόγω των συνεχών, εσκεμμένων, πιεστικών, οικονομικά εξοντωτικών και μαφιόζικων τακτικών της Εταιρείας Άργος και της ιδιοκτησίας της, που σκοπό έχει σε εκβιαστική συνέργεια με την κυβέρνηση να βάλει λουκέτο στην καθημερινή έντυπη ενημέρωση των πολιτών.

Με ένα διαλυμένο, αποσαθρωμένο και διεφθαρμένο επαρχιακό δίκτυο, όπου οι εφημερίδες δεν πηγαίνουν ούτε στη μισή Ελλάδα με αποκλειστική υπαιτιότητα του Άργους, με σημεία πώλησης της Αθήνας κυριολεκτικά “απανθρακωμένα”, με αεροπορικές εταιρείες που ξεχνούν τον Τύπο στο πεζοδρόμιο, μία υγιής εκδοτική επιχείρηση όπως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν δύναται να παίζει τα παιχνίδια των μονοπωλίων, σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση.
Σήμερα στις 19:15 ενημερωθήκαμε – λόγω δήθεν του χιονιά- ότι πρέπει η εφημερίδα να κλείσει νωρίτερα.

Για να πάει πάλι στο 1/3 της χώρας και να μας επιφέρει κι άλλη, πρόσθετη απώλεια εσόδων και καταστροφική οικονομική συνέπεια.
Μέχρι εδώ, κύριοι.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον εισαγγελέα, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, στην Ευρωπαική Επιτροπή για την Ελευθερία του Τύπου και σε κάθε άλλη αρμόδια αρχή.

Κάποιος , πρέπει να ξεκινήσει αφού όλοι οι άλλοι, κάνουν την πάπια.
 
Με ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.
Η ιδιοκτησία της εφημερίδος.