ŒÂÍflÌÁÛ ÛfiÏÂÒ· ÛÙ· ˆ·ÒÏ·ÍÂfl· Á ‰˘ÒÂ‹Ì ‰È·ÌÔÏfi Ù˘Ì self test „È· ÙÔÌ covid-19 Û ϷËÁÙ›Ú Í·È Í·ËÁ„ÁÙ›Ú, Â̸¯ÂÈ ÙÔı ·ÌÔfl„Ï·ÙÔÚ Ù˘Ì Û˜ÔÎÂfl˘Ì ÙÁÌ ƒÂıÙ›Ò·, –›ÏÙÁ 8 ¡ÒÈÎflÔı 2021 (‘¡‘…¡Õ¡ ÖœÀ¡—«/ EUROKINISSI)

Η Μόσχα κατηγορεί την Ουάσιγκτον ότι «δημιουργεί τεχνητά βιολογικές κρίσεις για να κυριαρχήσει στον κόσμο» «Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μια παγκόσμια πολιτική βιολογικού ελέγχου», κατήγγειλε ο επικεφαλής των ρωσικών δυνάμεων χημικής και βιολογικής προστασίας. «Όπως και το 2019, η Ουάσιγκτον προετοιμάζεται για μια νέα πανδημία αναζητώντας μεταλλάξεις ιών», εξήγησε νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσής του. Και ο Igor Kirillov πρόσθεσε: «Δεν αποκλείουμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν τις λεγόμενες αμυντικές τεχνολογίες για επιθετικούς σκοπούς, καθώς και για παγκόσμια διακυβέρνηση δημιουργώντας καταστάσεις κρίσης βιολογικής φύσης». Μετά τον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι και έναν Αμερικανό γερουσιαστή, ο Ιγκόρ Κιρίλοφ είναι η τρίτη εξέχουσα προσωπικότητα που κατηγόρησε την Ουάσιγκτον ότι βρίσκεται πίσω από την κρίση του Covid σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Στην απόλυτη σιωπή των δυτικών ΜΜΕ.

O επιτελάρχης λέει ότι έχουν στείλει πολυσέλιδο σχετικό υπόμνημα στον ΟΗΕ της τάξης των 2000 σελίδων και η στερεότυπη απάντηση που δέχονται από Αμερικάνους είναι ότι όλα γίνονται για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ και ότι οφείλουμε ούτε λίγο ούτε πολύ να επιδεικνύουμε τυφλή εμπιστοσύνη.

Μεταξύ άλλων είπε: Το Υπ. Άμυνας Ρωσίας συνεχίζει ν΄αναλύει τις βιο-στρατιωτικές δραστηριότητες των ΗΠΑ στο ουκρανικό έδαφος και σε άλλες χώρες. όπως τονίσαμε επανειλημμένα οι βιο-στρατιωτικές δραστηριότητες των ΗΠΑ αποτελούν μια απειλή για την ασφάλεια πολυάριθμων κρατών του κόσμου.

Παρά το γεγονός ότι οι διακηρυγμένοι σκοποί των αμερικάνικων προγραμμάτων είναι η επιτήρηση των επιπτώσεων και η διοχέτευση βοήθειας σε υπό ανάπτυξη χώρες , βλέπουμε ότι το Πεντάγωνο πραγματοποιεί έρευνες διπλής χρήσης άνευ ελέγχου παρακάμπτοντας τις διεθνείς υποχρεώσεις που απορρέουν από το ΒΤWC. Το σχέδιο του Πενταγώνου στοχεύει στη τελευταία μελέτη των δυναμικών παραγόντων των βιολογικών όπλων, του άνθρακα και της τουλαραιμίας, των κορωνοιών όσο και των οικονομικά σημαντικών παθογόνων παραγόντων των λοιμώξεων όπως του παθογόνου της γρίπης των πτηνών και της αφρικανικής χολέρας των χοίρων.

Οι υπεύθυνοι παράγοντες των αρρωστιών που πέφτουν στη ζώνη ενδιαφέροντος του Πενταγώνου π.χ covid19, γρίπης των πτηνών και της αφρικανικής χολέρας των χοίρων δέχονται έπειτα μια εξάπλωση πανδημική και οι αμερικάνικες φαρμακευτικές εταιρίες κερδοσκοπούν.

Προηγουμένως πληροφορήσαμε για ενδεχόμενη ανάμειξη των Big Pharma και τη αμερικάνικης υπηρεσίας στη για τη διεθνή ανάπτυξη USAID στην ανάπτυξη ενός νέου κορωνοιού. Ρόλος κλειδί στηνανάπτυξη αυτού του παθογόνου ανήκει στην μεσολαβούσα εταιρία EcoHealth Alliance.

Από το 2015 oι ερευνητές αυτής της εταιρίας αυξάνουν τη διαφορετικότητα του πληθυσμού των νυχτερίδων στην αναζήτηση νέων στελεχών covid19 και του μηχανισμού μεταδόσεων τους από το ζώο στον άνθρωπο. όλα αυτά μελετήθηκαν από 2500 άτομα.
Να σας θυμίσω ότι τον Οκτώβρη του 2019 δυο μήνες πριν τις πρώτες επίσημες αναφορές για εμφάνιση μιας νέας μόλυνσης κορωνοιού στην Κίνα το πανεπιστήμιο John Hopkins οργάνωσε την άσκηση Event 201 στη Ν Υόρκη για μια επιδημία ενός κορωνοιού ως τότε άγνωστου που μεταδόθηκε από νυχτερίδες στον άνθρωπο με τη διαμεσολάβηση ενός ενδιάμεσου ξενιστή.

Η ανάπτυξη της πανδημίας σύμφωνα με αυτό το σενάριο όσο και η εφαρμογή των σχεδίων της EcoHealth Alliance θέτουν το θέμα του πιθανώς σκόπιμου χαρακτήρα του covid19 και της ανάμειξης των ΗΠΑ σε αυτό το επεισόδιο.

Στην ακόλουθη φάση οι ΗΠΑ στοχεύουν στο να θέσουν σ’ εφαρμογή τα στρατηγικά τους σχέδια εγκαθιστώντας έναν παγκόσμιο έλεγχο στη βιολογική κατάσταση δημιουργώντας ένα γραφείο πολιτικής τη προετοιμασίας και παρέμβασης σε περίπτωση πανδημίας……

makeleio