epa10501178 Robert Kennedy Jr. addresses an audience at the New Hampshire Institute of Politics at St Anselm College in Manchester, New Hampshire, USA, 03 March 2023. EPA/CJ GUNTHER

Δείτε τι ισχύριζεται…Οι ισχυρισμοι παρατίθενται δημοσιογραφικα χωρίς καμμια διαθεση υιοθέτησης η απόρριψης των. Η ελεύθερο τυπικά είναι κατοχυρωμένη με διεθνείς συμβασεις

Ο Robert F. Kennedy Jr., ο οποίος πρόσφατα κατέθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024 ως Δημοκρατικός, μοιράστηκε τις ανησυχίες του για τα παιδιά και τα εμβόλια!

Όπως είπε:

«Από το 6% των παιδιών μας με χρόνιες ασθένειες, -την δεκαετία του ’40, καθώς τα προγράμματα εμβολίων εκτοξεύθηκαν, (το ποσοστό) ανέβηκε στο 12.8%. Μέχρι το 2006 έφτασε στο 54%.

Περισσότερα από τα μισά παιδιά μας είναι εξασθενημένα από αυτές τις αλλεργίες και από χρόνιες ασθένειες.

Έχουμε την πιο άρρωστη γενιά παιδιών στην ιστορία και, έχουμε την πιο άρρωστη γενιά οποιουδήποτε άλλου Έθνους.

Συμβαίνει επίσης να έχουμε αυτό το επιθετικό πρόγραμμα εμβολίων.

Τώρα, δεν μπορώ να σας πω ότι όλες αυτές οι ασθένειες προέρχονται από τα εμβόλια, επειδή το NIH δεν θα χρηματοδοτήσει αυτές τις μελέτες. Μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν πολλές ανεξάρτητες επιστήμες που λένε ότι φταίνε (τα εμβόλια).

Μπορώ να σας το πω αυτό: “Κάθε μία από αυτές τις (χρόνιες) ασθένειες αναφέρεται ως,  παρενέργεια του εμβολίου στα ένθετα του κατασκευαστή, -τουλάχιστον σε μία από τις 72 δόσεις των εμβολίων.

Και αυτό είναι το μόνο σημείο το οποίο, η βιομηχανία εμβολίων θα είναι ειλικρινής μαζί   σας».

Δείτε την συνέχεια:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA