Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων με την συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις τουρισμού, στην ITB BERLIN 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο το διάστημα 5-7 Μαρτίου. Σε αυτή συμμετείχαν 5.500 εκθέτες από 161 χώρες και η προσέλευση ξεπέρασε τους 90.000 επισκέπτες.

Εκπροσωπούμενη από την Β΄ Αντιπρόεδρο κ. Εξάρχου, πραγματοποιήθηκαν πληθώρα Β2Β συναντήσεις με Tour Operators, Τουριστικούς Πράκτορες και Τουριστικά Γραφεία τόσο από την Γερμανία, όσο και από άλλες χώρες, ενώ στο περιθώριο της έκθεσης έγιναν συναντήσεις και με παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας για θέματα που αφορούν τον προορισμό “Ήπειρος”.

Παράλληλα, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων συμμετείχε μαζί με τις άλλες Ενώσεις των Ορεινών Προορισμών στην παρουσίαση τους που έγινε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων με τον διακριτικό τίτλο “MAINLAND GREECE”, κάτι που έγινε για πρώτη φορά σε έκθεση στο εξωτερικό και θα συνεχιστεί και σε άλλες εκθέσεις στο μέλλον.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και την Διευθύντρια Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ιουλία Μαρκούλα για την άψογη συνεργασία που υπάρχει όλο αυτό το διάστημα στην προσπάθεια προβολής και εξωστρέφειας του προορισμού, που ανοίγει τον δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες συνέργειες στο μέλλο