Επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δώρας Αυγέρη σε Παραμυθιά και Ηγουμενίτσα

Την Παραμυθιά Θεσπρωτίας επισκέφθηκε σήμερα Μ. Πέμπτη η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δώρα Αυγέρη.

Η κυρία Αυγέρη, μετά την επίσκεψή της στο Μνημείο της εκτέλεσης των 49 Προκρίτων της πόλης της Παραμυθιάς, έγινε δεκτή στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Σουλίου από τον Δήμαρχο, κ. Αθανάσιο Ντάνη, συνοδευόμενη από Μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας και τον επικεφαλής της ΟΜ Σουλίου. 

Κατά τη συνάντησή τους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία, την οργάνωση και την παροχή Υπηρεσιών του Δήμου προς τους δημότες του αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Σουλίου. 

Έπειτα, η κυρία Αυγέρη περπάτησε στους δρόμους της Παραμυθιάς, όπου συναντήθηκε με ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων και πολίτες, αντάλλαξε απόψεις και άκουσε τα προβλήματά τους, τα οποία είχαν να κάνουν κυρίως με την ακρίβεια και την αδυναμία του κράτους δικαίου να προστατέψει τους πολίτες.

Στη συνέχεια η κυρία Αυγέρη μετέβη στην Ηγουμενίτσα, όπου συναντήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κύριο Παναγιώτη Νταή, συνοδευόμενη από Μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας. 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης, την κατάργηση των Νομικών Προσώπων των Δήμων και την αρμοδιότητα εφαρμογής από τους Δήμους του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων. 

Έγινε, επίσης, εκτενής αναφορά στη σύνδεση της Ηγουμενίτσας με την Πρέβεζα και την κατάσταση του οδικού δικτύου αλλά και τον οδικό άξονα Ηγουμενίτσας με Μαυρομάτι, σε συνδυασμό με την περιφερειακή οδό της πόλης της Ηγουμενίτσας, καθώς και στα πολύ σοβαρά για την πόλη και τους κατοίκους θέματα που έχουν προκύψει με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε ένα ευχάριστο κλίμα και με την υπόσχεση να επαναληφθεί στο μέλλον. 

Στη συνέχεια η κυρία Αυγέρη, αφού περπάτησε στους δρόμους της Ηγουμενίτσας και συνομίλησε με επαγγελματίες και πολίτες, αναχώρησε για το Καναλάκι.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεσπρωτίας