Μια 20χρονη γυναίκα πυροβολήθηκε από έναν ιδιοκτήτη σπιτιού στη Νέα Υόρκη το βράδυ του Σαββάτου, αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε έστριψε σε λάθος δρόμο, δήλωσαν οι αρχές.

Η Kaylin Gillis, από την κομητεία Saratoga, βρισκόταν μέσα στο όχημα με τρεις φίλους όταν έκαναν λάθος στροφή σε δρόμο ενώ έψαχναν για το σπίτι ενός φίλου στην πόλη Hebron, δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Ουάσιγκτον .

Καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου έφευγε, ο Κέβιν Μόναχαν, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο ανέβηκε κατά λάθος η ομάδα, φέρεται να έριξε δύο πυροβολισμούς από την αυλή του στο όχημα, ανέφεραν οι αρχές.

Ο Γκίλις χτυπήθηκε από μια από τις σφαίρες.

Ο Μόναχαν, 65 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο δεύτερου βαθμού, δήλωσε ο σερίφης Τζέφρι Μέρφι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα.

«Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή περίπτωση μερικών νεαρών ενηλίκων που έψαχναν για το σπίτι ενός φίλου και κατέληξαν στο σπίτι αυτού του ανθρώπου που αποφάσισε να βγει με ένα πυροβόλο όπλο», είπε ο Μέρφι.

Αφού ακούστηκαν οι πυροβολισμοί γύρω στις 10 μ.μ., ο Γκίλις και οι φίλοι του έφυγαν μέχρι να καλέσουν για βοήθεια σε μια γειτονική πόλη, είπε ο Μέρφι, σημειώνοντας ότι η περιοχή δεν διαθέτει αξιόπιστη υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας.

«Ήταν τόσο νέα και είχε ακόμα τόσα πολλά να ζήσει. Είχε έναν πολύ αγαπημένο φίλο και ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί του», είπε η ξαδέρφη της Gillis, Haleigh Eustis, 20 ετών, στην The Post τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και η ομάδα φίλων στο αυτοκίνητο δεν είχαν μιλήσει πριν τον πυροβολισμό, είπε ο Murphy.

Η ομάδα φίλων επίσης δεν βγήκε ποτέ το αυτοκίνητο, πρόσθεσε ο Murphy.

Ο πυροβολισμός στη Νέα Υόρκη έρχεται δύο ημέρες αφότου ο Ραλφ Γιαρλ, 16 ετών, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε όταν χτύπησε λάθος κουδούνι, ενός σπιτιού στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι την Πέμπτη.