Σε 40 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε η διαβολική μητριά στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, που σκότωσε τον 3χρονο θετό γιο της σπρώχνοντας μωρομάντιλα μέσα στον λαιμό του.

Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη
Οταν στην ανακοίνωση της καταδίκης της, τη Δευτέρα, διαβάζονταν οι σπαρακτικές δηλώσεις του πατέρα και της βιολογικής μητέρας του μικρού Τράβις Γιανγκ Τζούνιορ, η 33χρονη μητριά του Τσέλσι Κούλεϊ ζήτησε με απάθεια να αποχωρήσει από τη δικαστική αίθουσα. Ο δικαστής Τράβις Λίβενγκουντ δεν της έκανε τη χάρη, σχολιάζοντας ότι δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας για το έγκλημα που διέπραξε, σύμφωνα με την «Bedford Gazette».

Στις 28 Μαΐου 2022 η Κούλεϊ πρόσεχε τον Τράβις στο σπίτι, ενώ ο πατέρας του Τράβις Γιανγκ Σένιορ έλειπε στη δουλειά. Η 33χρονη άρχισε να χώνει το ένα μωρομάντιλο μετά το άλλο στο στόμα του παιδιού, ενώ εκείνο προσπαθούσε να ξεφύγει δαγκώνοντάς την. Στη συνέχεια τον φωτογράφησε αναίσθητο και πολλή ώρα αργότερα κάλεσε ασθενοφόρο λέγοντας ότι ο μικρός κάτι έβαλε στο στόμα του και πνίγηκε.

Με το που έφτασε στο σπίτι το ιατρικό προσωπικό η Κούλεϊ έβγαλε δύο μωρομάντιλα από τον λαιμό του παιδιού, ενώ κατά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο του Πίτσπουργκ οι νοσοκόμοι έβγαλαν άλλα έξι. Για να βγάλουν τα υπόλοιπα μωρομάντιλα οι γιατροί του νοσοκομείου χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ιατρικές λαβίδες 25 εκατοστών.