σ.σ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Είχε συλληφθεί και τον περασμένο Νοέμβριο για εμπόριο ναρκωτικών

Χειροπέδες στον γνωστό τράπερ Strat πέρασαν αστυνομικοί ύστερα από επίθεση που έκανε σε βάρος του 20χρονου τράπερ ονόματι Δ.Κ., τον οποίο προσπάθησε μάλιστα και να απαγάγει.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ο νεαρός κινείτο με το αυτοκίνητό του και αντιλήφθηκε δύο άτομα να τον ακολουθούν με δύο διαφορετικά οχήματα. Κάποια στιγμή, στην περιοχή της Καλλιθέας, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τότε ξεκίνησε ένας εφιάλτης για τον νεαρό.


Οι δύο άγνωστοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν ενώ αποπειράθηκαν και να τον απαγάγουν. Τελικά, τον εγκατέλειψαν στο σημείο τραυματισμένο και εξαφανίστηκαν. Ο νεαρός με όσο κουράγιο του είχε απομείνει πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έκανε τη σχετική καταγγελία λέγοντας και το όνομα ενός εκ των δραστών τον οποίο είχε αναγνωρίσει. Αστυνομικοί έκαναν αναζητήσεις και εντόπισαν τον 28χρονο τράπερ να πίνει το ποτό του σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας. Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της απόπειρας αρπαγής, των απλών σωματικών βλαβών και απειλές.

Πώς διακινούσε την κοκαΐνη ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως

Γυρνούσε σε όλη την Αθήνα και σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, διακινούσε μόνος του τα ναρκωτικά

Το τελευταίο του βίντεο κλιπ ξεχειλίζει από… αγριάδα, απειλές, αναφορές σε ναρκωτικά, δεσμίδες με χρήματα και επίδειξη αλλά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (4/11) ο γνωστός τράπερ όταν συνελήφθη από την αστυνομία με ποσότητα κοκαΐνης, δεν είπε ούτε λέξη. Κατέβασε το κεφάλι και ψέλλισε μόνο για τις… επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει στην καριέρα του η σύλληψη για ένα τέτοιο αδίκημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr για τα «κατορθώματα» του νεαρού στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών είχε φτάσει η πληροφορία ότι διακινούσε ναρκωτικά τον τελευταίο μήνα και γι αυτόν το λόγο τέθηκε σε παρακολούθηση. Γυρνούσε σε όλη την Αθήνα και, σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, διακινούσε μόνος του τα ναρκωτικά. Περίπου 70 ευρώ από την πώληση κάθε γραμμαρίου κοκαΐνης έβαζε στην τσέπη του ενώ φαίνεται ότι έκανε… καλύτερες τιμές όταν οι πελάτες του αγόραζαν μεγαλύτερη ποσότητα. Τα 122 γραμμάρια βέβαια ήταν μια καλή ποσότητα για την πελατεία του τράπερ που ετοιμαζόταν για τη σαββατιάτικη έξοδο.


Όμως δεν είχε υπολογίσει το μπλόκο των αστυνομικών που του πέρασαν χειροπέδες χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να τον κυνηγήσουν καθώς πέταξε τα ναρκωτικά και έκανε τον… αδιάφορο παραμένοντας στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων. Στον 27χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει το δικαστήριο του καθώς του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Αυτό είναι το τελευταίο του βίντεο κλιπ