Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοφορία Συνελήφθη προχθές το βράδυ (15-04-2024) στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε αναδιπλούμενο μαχαίρι, μήκους 16 εκατοστών. 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Σύλληψη φυγόποινηςΣυνελήφθη προχθές (15-04-2024) το απόγευμα στην Πρέβεζα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με ποινή φυλάκισης 2 μηνών για κλοπή.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ
Σύλληψη για οδήγηση υπό της επίδραση οινοπνεύματος Συνελήφθη χθες (16-04-2024) το βράδυ στην Άρτα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, διότι, όπως διαπιστώθηκε ύστερα από αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος. 

καταστημάτων στην Ηγουμενίτσα

Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις 

Ύστερα από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για υποθέσεις διαρρήξεων σε καταστήματα στην Ηγουμενίτσα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τη νύχτα της 3/4/2024, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε διαδοχικά από ζαχαροπλαστείο και κατάστημα ψιλικών το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και καπνικά προϊόντα αξίας 7.000 ευρώ, ενώ τη νύχτα της 11/02/2024 είχε αφαιρέσει από καφενείο χρηματικό ποσό 200 ευρώ και φιάλες ποτών αξίας 200 ευρώ. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.