Για πολλά θέματα που απασχολούν τη χώρα μας όπως οι πυρκαγιές, τα ελληνοτουρκικά, οι νέες ταυτότητες, η διαφορά κ.λ.π μίλησε σήμερα στο Focus Fm και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον Ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο γνωστός δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.«Λυπάμαι αλλά ο κόσμος επέλεξε και θα υποστεί την ταπεινωτική του ήττα» είπε στο ξεκίνημα ο Στέφανος Χίος αναφερόμενος στο 40.5% που πήρε στις τελευταίες εκλογές η Νέα Δημοκρατία.

«Η ανάπαυλα του καλοκαιριού μου έκανε πολύ μεγάλο κακό γιατί αγρίεψα πάρα πολύ με όλα αυτά που βλέπω» είπε επίσης. «Ένα μήνα πριν τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει διαλυθεί το σύμπαν. Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι θα κατέβουν να ζητήσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού;».

«Αν δει κάποιος τις εικόνες από πτήσεις drone πάνω από την καμένη Δαδιά θα τον πιάσει ταραχή . Η Δαδιά έχει αποψιλωθεί και δεν υπάρχει τίποτα. Η Δαδιά ήταν ένα περιβαλλοντολογικό ανάχωμα για να μη σε βλέπει ο τούρκος απέναντι. Αποτέλεσμα σε περίπτωση πολεμικής αναμέτρησης σε μια αποβατική αναμέτρηση από τους τούρκους μπροστά τους θα βλέπουν ένα απέραντο σταχτί χωρίς δέντρα. Ο στόχος επιτευχθεί που ήταν σχέδιο από τους τούρκους. Αυτό που μένει είναι η ναρκοθέτηση της περιοχής. Επιτρέπεται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία οπότε ας προχωρήσουν» είπε για την τεράστια καταστροφή από τη φωτιά στον Έβρο.

Για τις νέες ταυτότητες ανέφερε: «Ο τζίρος για τις νέες ταυτότητες είναι γύρω στα 500 με 700 εκατομμύρια. Μπαίνουμε σ ένα ηλεκτρονικό φακέλωμα – τσιπάρισμα – με όλα τα ιατρικά μας δεδομένα. Σ ενα φάκελο που διατηρεί το κράτος και μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου ορίζει και να σου ρυθμίζει τη ζωή. Το επόμενο στάδιο είναι η κάρτα ή ο μοναδικός αριθμός που θα έχει κάθε πολίτης. Μιλάμε για καταστάσεις Όργουελ».

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο ηχητικό παρακάτω: