«Τα γεμίζετε ενοχές».
Το μοτίβο περί «αναγκαστικής κατήχησης» των παιδιών από μικρή ηλικία σε ό,τι αφορά τις διακρίσεις με βάση το φύλο και τη φυλή επεκτείνεται στα σχολεία της νέας εποχής (όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και αλλού).

Στη μέση βρίσκονται παιδιά…4 και 5 ετών που καλά καλά δεν έχουν μάθει ακόμα να γράφουν και να διαβάζουν!!!

Πάνω σε αυτή την τάση, ο γνωστός στις ΗΠΑ ηθοποιός, εκφωνητής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Joe Rogan, ξέσπασε σε εκπομπή του σχετικά με τη λεγόμενη «woke κουλτούρα» στα σχολεία.

Μάλιστα παράθεσε ως παράδειγμα το σχολείο όπου πήγαν τα παιδιά του καταγγέλοντας:

«Ένα από τα πράγματα που συνέβη σε μένα, στο σχολείο όπου τα παιδιά μου φοίτησαν, ήταν ότι προσέλαβαν έναν άνθρωπο για να τους μάθει ότι πρέπει να είναι αντιρατσιστές. Δεν είναι αρκετό απλά να ΜΗΝ είναι ρατσιστές.

Τα παιδιά μου δεν είναι ρατσιστές καθόλου. Τι κάνετε;;; Γιατί τα βάζετε αυτά στο μυαλό τους;; Προσπαθούσαν να κάνουν τα παιδιά ακτιβιστές! Είναι 5 ετών!! Δεν τους νοιάζει καν! Θέλουν απλά να κάνουν φίλους.

Δεν τους νοιάζει πώς θα μοιάζουν οι φίλοι τους. Απλά προσπαθούν να περνάνε καλά, είναι 5! Απλά παίζουν. Τους διοχευτεύετε αυτή την ενοχική ιδεολογία και θεωρείτε ότι έχετε την υποχρέωση να την επιβάλλετε στα παιδιά»: