«Τσουνάμι» αποκαλύψεων για Αμερική και Ευρώπη
«ΒΟΜΒΕΣ» από τον Tucker Carlson, ο οποίος αφού λέει πως «μισεί» την ηγεσία των ΗΠΑ ακόμα περισσότερο μετά την επίσκεψη στην Μόσχα, αποκαλύπτει σκάνδαλο στις προηγούμενες αμερικανικές εκλογές, το οποίο δεν αποκλείεται να επιχειρηθεί να εφαρμοστεί και στις επόμενες αλλά και γενικά σε διάφορα θέματα που αφορούν το μέλλον Αμερικής και Ευρώπης!

«Η Μόσχα είναι πολύ πιο ωραία πόλη από οποιαδήποτε πόλη έχουμε. Και παρεμπιπτόντως, δεν με έκανε να αγαπήσω τον Πούτιν. Με έκανε να μισώ τους ηγέτες μου. Γιατί μεγάλωσα σε μια χώρα που είχε κάπως παρόμοιες πόλεις, που ήταν ωραίες πόλεις που ήταν ασφαλείς και πλέον δεν είναι έτσι», τόνισε και συνέχισε:

«Έζησα σε μια χώρα που ήταν και ελεύθερη και καθαρή και τακτοποιημένη, τώρα δεν ζω πια».

Επιπλέον, ο Τάκερ Κάρλσον, μιλώντας με τον σκηνοθέτης του “Foundation For Freedom Online” Mike Benz, αποκάλυψε σκάνδαλο για τις αμερικανικές εκλογές αλλά και κύμα λογοκρισίας στις ΗΠΑ και την Ευρώπη που μέλλει να σκεπάσει τα πάντα!

«Έχει δημιουργηθεί μια βιομηχανία που εκτείνεται στο Πεντάγωνο, το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών και τις Βρυξέλλες σε μια οργανωμένη υποδομή εξοπλισμού πολιτικού πολέμου που δημιουργήθηκε αρχικά στην Γερμανία και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη για να δημιουργήσει «ψυχολογικές ζώνες προστασίας»», είπε ο Benz και συνέχισε: «Να δημιουργήσουν την δυνατότητα να έχουν την στρατιωτική συνεργασία με εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να λογοκρίνουν την ρωσική προπαγάνδα ή να λογοκρίνουν εγχώριες δεξιές λαϊκιστικές ομάδες (ή όποιον αντιδρά στην διεθνιστική προπαγάνδα ανεξαρτήτως του αν ανήκει κάπου ιδεολογικά ή όχι) στην Ευρώπη. Ολόκληρη η μεταπολεμική παγκόσμια τάξη θα κατέρρεε αν δεν λογοκρίνουν το Διαδίκτυο».

Τέλος για τις αμερικανικές εκλογές ειπώθηκε πως μέσω της επιστολικής ψήφου και της προαναφερθείσας λογοκρισίας (στην Ελλάδα θεσπίστηκε πρόσφατα η επιστολική ψήφος), οι διεθνιστές του Μπάιντεν γνώριζαν/καθόρισαν τα εκλογικά αποτελέσματα 7 ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, κάτι που δεν αποκλείεται να εφαρμόζουν ήδη κατά του Τραμπ!!!

Πώς το έκαναν; Σύμφωνα με τον ειδικό λογοκρισίας Mike Benz, ξεκινώντας τον Απρίλιο του 2020 μια συντονισμένη προσπάθεια από έναν συνασπισμό με τη συμμετοχή του DHS (Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας), του ΝΑΤΟ, του DNC (Εθνικό Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος) και άλλων φορέων για να ξεκινήσει μια μαζική εκστρατεία λογοκρισίας σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η εκστρατεία είχε ως στόχο να λογοκρίνει προληπτικά τυχόν διαφωνίες σχετικά με τηn νομιμότητα των ψηφοδελτίων που στέλνονται μέσω ταχυδρομείου. Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!