Δείτε την επίσημη ατζέντα για να τερματίσετε την εποχή της ανθρωπότητας και να εισέλθετε σε μια νέα εποχή ΝΕΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, όπου οι αρχικοί άνθρωποι θα αντικατασταθούν από τεχνητές εναλλακτικές λύσεις, όπως ανθρωποειδή ρομπότ, cyborgs, avatars και AI.

Ξένια Ιωαννίδου

Γεια σας, είμαι ο Ντέϊβιντ Σόρενσον (David Sorensen), ο δημιουργός αυτής της ταινίας. Θέλω να προσθέσω μια προσωπική σημείωση, λόγω της σοβαρότητας αυτού που απειλεί εσάς και εμένα και όλη την ανθρωπότητα. Και όχι μόνο την ανθρωπότητα, αλλά τα πάντα στην γη και την ίδια την γη.

Γιατί η ατζέντα αυτών των απίστευτα τρελών ψυχοπαθών είναι πολύ χειρότερη από ό,τι έχω αποκαλύψει σε αυτήν την ταινία. Αλλά δεν χρειάζεται να τους αφήσουμε να ξεφύγουν. Μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Μπορούμε να χτίσουμε μαζί έναν κόσμο τόσο όμορφο που δεν μπορούμε καν να αρχίσουμε να τον φανταστούμε σε αυτό το σημείο. Αλλά πρέπει να σταθούμε όρθιοι, πρέπει να σταθούμε ως ένα.

Πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Γι’ αυτό θέλω να σας ζητήσω να μοιραστείτε αυτήν την ταινία, όπου μπορείτε. Μοιραστείτε το με τους φίλους και την οικογένειά σας, τους συναδέλφους σας, τους γείτονές σας.

Μοιραστείτε το με άτομα με επιρροή στην κοινότητά σας, τις αρχές επιβολής του νόμου, την τοπική κυβέρνηση, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα σχολεία. Μοιραστείτε το όπου μπορείτε.

Γίνε μέρος του μεγαλύτερου στρατού που έχει δει ποτέ αυτός ο κόσμος. Ανθρώπων που έχουν την καρδιά και το θάρρος να πουν όχι ενάντια στα σχέδια αυτών των διαβόλων. Ανθρώπων που έχουν την καρδιά και το θάρρος να πουν όχι ενάντια στα σχέδια αυτών των διαβόλων. Και όσοι λένε ναι σε ένα μέλλον που είναι τόσο όμορφο, δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε.

Απομαγνητοφώνηση & Μετάφραση:
Ξένια Ιωαννίδου, Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών