Τον σκότωσε ο οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη

Η οικογένεια του Ιάσονα Λαλαούνη απευθύνει κάλεσμα για την παρουσία κόσμου, αύριο 25 Απριλίου στην πρώην Σχολή Ευελπίδων (κτίριο 9 αίθουσα 4) για την τέταρτη κατά σειρά απόπειρα να ξεκινήσει η δίκη.

Υπενθυμίζεται πως ο χαμός του 22χρονου είχε συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία, στις 12 Μαρτίου 2021, όταν έχασε τη ζωή του ακριβώς έξω από την πλάγια είσοδο της Βουλής. Η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη. Ο Λαλαούνης εγκαταλείφθηκε στο σημείο από τον οδηγό του οχήματος.

Τρία χρόνια μετά το θάνατο του νεαρού και αύριο η οικογένεια ελπίζει να ξεκινήσει επιτέλους η δίκη. Όπως ανάρτησε η αδερφή του στον λογαριασμό στο Instagram, @troxaiovouli.iasonas :

«Αύριο 25 Απριλίου 2024 η οικογένεια και οι φίλοι του Ιάσονα θα είμαστε και πάλι στο δικαστήριο. Πλέον ψυχικά κουρασμένοι, καθώς αυτή θα είναι η 4η απόπειρα να ξεκινήσει η δίκη. Ελπίζουμε ότι ύστερα από 3 χρόνια και 1 μήνα θα γίνει η αρχή για την «δικαίωση» του Ιάσονα. Να τονίσουμε εδώ ότι ο δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφού αμέλεια θεωρεί η ελληνική δικαιοσύνη το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο ύστερα από παράνομη στροφή και να τον εγκαταλείπεις στην άσφαλτο.

karditsastakra