Οι διεθνιστές έφεραν με τον πόλεμο το πρόβλημα τις επισιτιστικής κρίσης και προετοίμαζαν ήδη από το 2021 και τη λύση, στήνοντας τους λεγόμενους “Κόμβους Καινοτομίας Τροφίμων” σε παγκόσμια κλίμακα…

Τον Ιανουάριο του 2021 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ η πρόθεση προώθησης σε παγκόσμιο επίπεδο των λεγόμενων Food Innovation Hubs, τους Κόμβους Καινοτομίας Τροφίμων δηλαδή. Τα κέντρα αυτά έχουν ως στόχο να αναπτύξουν σε τοπικό επίπεδο, σε παγκόσμια βέβαια κλίμακα, έναν εναλλακτικό τρόπο παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων, που θα στηρίζεται όπως λένε σε βιώσιμες και καινοτόμες μεθόδους.

Η στόχευση είναι να αναπτυχθούν τέτοια κέντρα στην Αφρική, στη Νότια Αμερική, στην Ασία και στην Ευρώπη και να φέρουν σε επαφή τους αγρότες με εκείνους που χαρακτηρίζονται ως “ενδιαφερόμενα μέρη” από το Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και ανήκουν στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, για να αναπτύξουν αυτές τις “καινοτομίες” στην παραγωγή τροφίμων.

Αναφέρουν ότι θέλουν να συγκεντρώσουν τους μεγάλους οργανισμούς για να “βοηθήσουν” στην αντιμετώπιση της πείνας σε τοπικό επίπεδο. Τέρμα οι ανεξάρτητοι μικροκαλλιεργητές λοιπόν. Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχει και το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates, υποστηρίζοντας και παρέχοντας πόρους στο Food Innovation Hub στην Ινδία. Ο Bill Gates είναι γνωστό ότι προωθεί δίνοντας τεράστια χρηματικά ποσά, τα τεχνητά τρόφιμα και τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους (δείτε για παράδειγμα ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Ενδιαφέρον είναι επίσης ότι στο site του World Economic Forum για τα Food Innovation hubs, γίνεται αναφορά και στο πρόγραμμα Global FOODture, που και αυτό είναι ένα πρόγραμμα για τη βιώσιμη μετάβαση των συστημάτων παραγωγής τροφίμων παγκόσμια, μέσα από καινοτομίες και μεγάλες συνεργασίες (όχι πια ανεξάρτητες επιχειρήσεις). Ένα λοιπόν από τα βασικά σημεία στα οποία εστιάζει αυτό το πρόγραμμα, είναι η προώθηση της βιωσιμότητας των τροφίμων, μέσω των “εναλλακτικών πρωτεϊνών”! Εντελώς τυχαία μια από τις εταιρίες του Bill Gates επένδυσε πρόσφατα πολλά εκατομμύρια ευρώ για την παραγωγή “βιώσιμων” πρωτεϊνών που μειώνουν όπως είπαν τις εκπομπές μεθανίου από το βόειο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα (δηλαδή από τις αγελάδες και τα άλλα ζώα της κτηνοτροφίας) για το “καλό” του κλίματος (δείτε ΕΔΩ).

Στα Food Innovation Hubs ουσιαστικά προσελκύονται μεγάλοι επενδυτές για να δώσουν τεχνογνωσία και να οργανώσουν τους μικρούς καλλιεργητές, θέτοντάς τους έτσι υπό την αιγίδα αλλά και υπό τον έλεγχό τους, ενώ αναφέρεται ότι χρησιμοποιείται η “Αναγεννητική γεωργία” (regenerative agriculture).

Είχαν ετοιμάσει δηλαδή το σχέδιο για το πώς θα έρθουν τα νέου τύπου τρόφιμα στο πιάτο των καταναλωτών, που θα παράγονται με “βιώσιμο” και “καινοτόμο” τρόπο.

Ξεχωριστό ρόλο έπαιξε από το 2021, σε αυτό το σχέδιο η Ολλανδία. Ο πρωθυπουργός Mark Rutte είχε αναφέρει “είμαι υπερήφανος που ανακοινώνω ότι η Ολλανδία θα φιλοξενήσει την Παγκόσμια Γραμματεία Συντονισμού των Κόμβων Καινοτομίας Τροφίμων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ».

Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι στην Ολλανδία οι αγρότες έχουν στοχοποιηθεί τον τελευταίο χρόνο, κάτι που έχει οδηγήσει σε μαζικές κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες. Συγκεκριμένα οι Ολλανδοί αγρότες διαμαρτύρονται για μήνες για το ριζοσπαστικό «πράσινο» σχέδιο αποανάπτυξης και ΔΙΑΛΥΣΗΣ της κτηνοτροφίας/γεωργίας της κυβέρνησης για να μειώσει τις εκπομπές αζώτου κατά 50% – 95% και βρέθηκαν αντιμέτωποι ακόμα και με την αναγκαστική εξαγορά της γης τους – ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ

https://youtube.com/watch?v=LA2fax17veM%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Del%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

To 2021, υπήρχαν μεν τα κορωνομέτρα, που είχαν δημιουργήσει προβλήματα στις εφοδιαστικές αλυσίδες, αλλά αυτό το πρόγραμμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που ξεκίνησε τότε, θα έμπαινε σε εφαρμογή πολύ αργότερα. Δεν προοριζόταν λοιπόν να αντιμετωπίσει ειδικά τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί λόγω της κορωνοπανδημίας, αλλά γενικότερα, ανέφεραν ότι θέλουν να μηδενίσουν την πείνα, όπως αναφέρεται άλλωστε και στους στόχους της Agenda 2030 του ΟΗΕ.

Γνώριζαν τι θα ακολουθήσει;; Στημένες από πριν οι κυρώσεις στον Πούτιν;;

Έτσι εντελώς τυχαία, το 2022, ήρθαν τα αυτοκτονικά μέτρα, με τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, αλλά και την εντατικοποίηση της εφαρμογής των πράσινων πολιτικών, με την εμμονή στη μετάβαση στην πράσινη ενέργεια, που έφεραν τεράστια αύξηση στις τιμές των τροφίμων (δείτε ενδεικτικά ΕΔΩ και ΕΔΩ) αλλά και ελλείψεις (ενδεικτικά είναι τα όσα συμβαίνουν στη Βρετανία, που υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί μεγάλη έλλειψη για παράδειγμα σε πουλερικά).

Έφεραν το πρόβλημα λοιπόν τις επισιτιστικής κρίσης συντηρώντας τον πόλεμο στην Ουκρανία και είχαν προετοιμάσει ήδη και τη λύση με τα Food Innovation Hubs. Και όλα αυτά πάντα “για το καλό μας”…

Για να καταλάβετε ακριβώς τι παίζεται διαβάστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ!

(photo: freepik)