Σε λίγο τα χαμόγελα των πολιτικών θα τελειώσουν…

Τώρα που η χώρα ζει σε μία παρατεταμένη εκλογική περίοδο, οι κυβερνώντες μιλούν με το χαμόγελο!!!

Γρήγορα ξέχασε ο κόσμος τα υποχρεωτικά εμβόλια και δύσκολα φαντάζεται τι ακολουθεί!!! Άλλωστε οι πολίτες της Α’ Αθηνών εξέλεξαν πρώτο τον θαυμαστή του Χαράρι, Κυριάκο Πιερρακάκη, της ψηφιακής ταυτότητας και όλων των «αξεσουάρ» αυτής.

Τι ακολουθεί μόλις γίνουν και οι δεύτερες εκλογές;;;

Αν πάρουμε παράδειγμα την Νέα Υόρκη, τότε δεν αποκλείεται να ζήσουμε σταδιακά τον έλεγχο φαγητού.

Όπως διαβάσατε σε άρθρο του ΕΛ, «η Νέα Υόρκη θα αρχίσει να παρακολουθεί το αποτύπωμα άνθρακα της οικιακής κατανάλωσης τροφίμων και να θέσει ανώτατα όρια για το πόσο κόκκινο κρέας μπορεί να σερβιριστεί στα δημόσια ιδρύματα ως μέρος μιας σαρωτικής πρωτοβουλίας για την επίτευξη μείωσης 33% στις εκπομπές άνθρακα από τα τρόφιμα έως το 2030».

Στο θέμα, το οποίο μάλλον παίρνει διαστάσεις εκτός ΗΠΑ, αναφέρθηκε και η Catherine Austin Fitts, πρώην Υφυπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ επί Προεδρίας του George H. W. Bush.

Όπως δήλωσε:

«Αυτό είναι έλεγχος φαγητού και φασισμός τροφίμων. Ένα από τα άλλα πράγματα είναι ότι, όση περισσότερη ζωική πρωτεΐνη έχουν οι άνθρωποι, τόσο πιο δύσκολος είναι ο έλεγχος! Kαι αν τους αφαιρέσετε τηn ζωική πρωτεΐνη και αρχίσετε να τους ταΐζετε έντομα θα είναι πολύ πιο εύκολο να τους ελέγξετε».

Δείτε το βίντεο: