Η πολιτική αλητεία Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του συνεχίζεται και εντείνεται. Αφού χαρακτηρίζει φοροαπατεώνες-κλέφτες συλλύβδην τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυξάνει αυτόματα την φορολόγησή τους μέσω του τεκμαρτού εισοδήματος!

Πρόκειται για νέα επιδρομή σε βάρος των ελεύθερων επαγγελματιών, ναι αυτών που τσάκισαν με τα μνημόνια, οδηγώντας εκατοντάδες από αυτούς στην αυτοκτονία! Σήμερα, με ισοπεδωτικό μέτρο-οδοστρωτήρα θα τσακίσουν και πάλι τους ελεύθερους επαγγελματίες. Με το λεγόμενο τεκμαρτό εισόδημα δεν θα μπορεί να επιβιώσουν οι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν διατηρήσει υποτυπωδώς την επιχείρησή τους για λόγους αυtαυσφάλισης και αυτοαπασχόλησης προκειμένου να βγουν στη σύνταξη. Μαζί με αυτούς και χιλιάδες άλλοι που φυτοζωούν. Θα κληθούν να πληρώσουν υπέρογκους φόρους, ενώ δεν θα έχουν τη δυνατότητα, άρα οδηγούνται στον όλεθρο και την καταστροφή!

Η τραγική ειρωνεία, είναι ότι πίσω από όλα αυτά, εκτός από τον Μητσοτάκη βρίσκεται ο ανεπάγγελτος, τεμπέλης Χατζηδάkης (υπουργός εργασίας) δεν έχει ούτε ένα ένσημο στη ζωή του!

karditsastakra