Θέλουν να καταστρέψουν τους ανθρώπους, λέει.

Σε μια συνέντευξη για την Στήλη του Ηνωμένου Βασιλείου στις 13 Ιουνίου, ο φερόμενος ο συνιδρυτής της Greenpeace, Πάτρικ Μουρ, μίλησε για τις καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής ατζέντας στον εφοδιασμό τροφίμων στον κόσμο.

Ο Patrick Albert Moore είναι Καναδός σύμβουλος βιομηχανίας , πρώην ακτιβιστής, πρώιμο μέλος και πρώην πρόεδρος της Greenpeace Canada.

Μετά τον νομπελίστα φυσικό, Τζον Φράνσις Κλάουζερ, και εκείνος αναφέρει πως η κλιματική κρίση δεν υφίσταται, προσθέτοντας πως χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς!!!

Όπως δήλωσε:

«Προχωράνε στην γεωργία και απειλούν να κόψουν την προμήθεια τροφίμων, επειδή λένε τα τρόφιμα προκαλούν υπερθέρμανση του πλανήτη.

Μόνο οι δισεκατομμυριούχοι θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τρόφιμα, ενώ όλοι οι άλλοι άνθρωποι θα πεθάνουν, λόγω του ότι δεν θα υπάρχει αρκετή τροφή!

Πρός τα εκεί οδεύουμε εάν συνεχίσουμε να ακούμε αυτούς τους… ανθρώπους.

Και πρόκειται να διαπράξουν μια από τις πιο απεχθείς  πράξεις στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού, η οποία θα προκαλέσει φτώχεια και πείνα.

Προκειμένου να έχουμε “μηδενικές εκπομπές”, θα πρέπει να  σκοτώσουμε όλα τα ζώα, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μας, επειδή εκπέμπουμε CO2.

Δεν έχουν αποφασίσει να κόψουν το νερό ακόμα, αλλά αν προχωρήσουν με αυτό που σκέφτονται και σχεδιάζουν, θα προκαλέσουν καταστροφή, την οποία η γη δεν έχει δει ποτέ ξανά!

Η εκστρατεία κατά του CO2 είναι ψεύτικη! Απόλυτο ψέμα! Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό, δεν υφίσταται πραγματικά»!