#15 – Οι επαναλαμβανόμενες δόσεις για την COVID εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα, σύμφωνα με μελέτη.

#14 – Η Ιβερμεκτίνη λειτούργησε! Μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους βρίσκει μείωση κατά 74% στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα.

#13 – Οι μη εμβολιασμένοι τελικά είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι για την αποτυχία των εμβολίων κατά του COVID, διαπιστώνει μελέτη.

#12 – Όσοι φορούσαν μάσκα παραδόξως είχαν αυξημένο κίνδυνο να προσβληθούν από την COVID-19.

#11 – Η φυσική ανοσία αποδεικνύεται επτά φορές πιο προστατευτική από την ανοσία εκ του εμβολίου.

#10 – Η ιβερμεκτίνη, το φάρμακο που κάποτε ονομαζόταν «αποπαρασιτικό αλόγων», εμφανίζει τώρα 15 μηχανισμούς αντικαρκινικής δράσης.

#9 – Νοσοκομεία δολοφόνησαν ασθενείς με COVID. Όσο περισσότερο σκότωναν, τόσο περισσότερα χρήματα έβγαζαν.

#8 – Τα νέα email που βρέθηκαν αποδεικνύουν ότι ο Μπάιντεν και ο Λευκός Οίκος απέκρυψαν τις βλάβες του εμβολίου COVID-19 από το κοινό.

#7 – Τα εμβόλια για την COVID δεν ήταν το μόνο τοξικό μέτρο που επιβλήθηκε στην ανθρωπότητα. Η τακτική χρήση μάσκας ήταν επίσης επιβλαβής.

#6 – Σχεδόν 1 στους 3 λήπτες εμβολίου COVID-19 υπέστη νευρολογικές παρενέργειες.

#5 – Έρευνα ανακαλύπτει καρδιακές ανωμαλίες εντός 48 ωρών μετά το εμβόλιο COVID-19.

#4 – Η Pfizer απέκρυψε σχεδόν το 80% των θανάτων κατά τις δοκιμές του εμβολίου για COVID-19 από τις ρυθμιστικές αρχές, προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις για Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης.

# 3 – Οι διεστραμμένες τεχνικές πλύσης εγκεφάλου μελετήθηκαν διεξοδικά για να σας κάνουν να εμβολιαστείτε.

#2 – Το «εμβόλιο» της Pfizer για την COVID-19 που χορηγήθηκε σε δισεκατομμύρια πολίτες δεν ήταν το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε στις κλινικές δοκιμές της Pfizer.

#1 – Ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα ζήτησε να σταματήσει η χρήση όλων των “εμβολίων” mRNA για την COVID-19, επικαλούμενος ανησυχίες για την ασφάλεια μετά την ανακάλυψη δισεκατομμυρίων θραυσμάτων DNA ανά δόση στα εμβόλια COVID-19 που βασίζονται σε mRNA της Pfizer και της Moderna.

Αποδεικνύεται ότι ο όρος “θεωρία συνωμοσίας” θα μπορούσε εύκολα να αντικατασταθεί με τον όρο “σοβαρή προειδοποίηση”. iribeyond.com