Η 25Η Μαρτίου αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ημερομηνίες για όλους τους Έλληνες. Ημέρα μνήμης και τιμής για όλους τους Ήρωες προγόνους μας που έπεσαν πολεμώντας για ελευθερία απέναντι στον τούρκο δυνάστη που σήμερα το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας θέλει να μας πείσει ότι είναι φίλος μας θέλοντας να μας κάνει να ξεχάσουμε την σφαγή της Χίου, των Ψαρών, του Μεσολογγίου και τόσων άλλων περιοχών στις οποίες οι Έλληνες πότισαν με το αίμα τους το ιερό δέντρο της απελευθέρωσης από τα δεσμά του Οθωμανού κατακτητή.

Ημέρα επικίνδυνη για τους σημερινούς εξουσιαστές της πατρίδας μας καθώς υπενθυμίζει σε κάθε Έλληνα το ιερό χρέος και καθήκον του να μάχεται υπέρ πίστεως και πατρίδας κόντρα σε κάθε αντιξοότητα αψηφώντας κάθε κίνδυνο, ακολουθώντας τα βήματα του Κολοκοτρώνη, του Νικηταρά, του Κανάρη και του Καραϊσκάκη οι οποίοι με την αγέρωχη στάση τους αποτελούν κακό παράδειγμα για τους σημερινούς δυνάστες της Χώρας μας, οι οποίοι θέλουν τους σημερινούς Έλληνες ραγιάδες. Έτοιμους να σκύψουν το κεφάλι σε κάθε πρόκληση που θα δεχτούν μην έχοντας καν στο μυαλό τους την ιδέα ότι μπορούν να αντισταθούν στο σημερινό ξεπούλημα της Ελλάδας μας.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ο αγώνας του 1821 συνεχώς υποβαθμίζεται με στόχο να σβηστεί τελείως από την μνήμη μας.

Ως Έλληνες εθνικιστές οφείλουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις έτσι ώστε η γη για την οποία πολέμησαν το 1821 οι πρόγονοί μας να παραμείνει ελληνική ακυρώνοντας τα σχέδια καταστροφής της που έχουν εκπονήσει οι απανταχού ανθέλληνες εντός και εκτός συνόρων. Να ανταποκριθούμε στις περιστάσεις των ημερών μας όπως εκείνοι. Πολλοί εκ των οποίων λοιδορήθηκαν και φυλακίστηκαν. Ας κρατήσουμε επομένως ζωντανή την εθνική μνήμη!

Άρης Σαπουνάς,

Υποψήφιος Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών Εθνικό Κόμμα Έλληνες