Το παιδί του έμεινε άνεργο αφού πρώτα είχε πληρώσει 100.000 ευρώ από τις 150.000 ευρώ του δανείου

Ανάπηρος 81χρονος ηλικιωμένος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του από τα funds ,που η κυβέρνηση και ο Άρειος Πάγος με απόφασή του επέτρεψαν να μπορούν να πλειστηριάζουν τις κατοικίες ανήμπορων πολιτών, καθώς είχε μπει εγγυητής σε δάνειο του γιου του ο οποίος όμως λόγω της οικονομικής κρίσης διαρκείας που μαστίζει την χώρα έμεινε άνεργος και χωρίς εισοδήματα με αδυναμία συνέχισης αποπληρωμής του.

Πρόκειται για δάνειο 150.000 ευρώ από τα οποία έχουν πληρωθεί τα 100.000! Ο γιος διαθέτει πολύ λίγα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Έχουν ξεσηκωθεί από σήμερα το πρωί οι κάτοικοι στο χωριό Φλογητά της Χαλκιδικής καθώς η πολιτεία δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο σε έναν 81χρονο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρωί οι συγχωριανοί του ηλικιωμένου έκαναν συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το σπίτι του ώστε να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για την περίπτωση του. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει περάσει πολλά στη ζωή του καθώς έχει χάσει το πόδι του στο παρελθόν σε εργατικό ατύχημα.

Ο ηλικιωμένος είχε μπει εγγυητής σε δάνειο που πήρε ο γιος του.

Ο ηλικιωμένος δεν μπορεί να βοηθήσει το άνεργο παιδί του καθώς λαμβάνει μια πολύ μικρή σύνταξη.

Τώρα κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του που αποτελεί πρώτη κατοικία, σε πλειστηριασμό!

Μάλιστα, στο ίδιο σπίτι μένει ο εγγονός του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Το παρανοϊκό σε όλα αυτά είναι ότι η κυβέρνηση θα ζητήσει την ψήφο των δανειοληπτών που έχουν μείνει εκτεθειμένοι στα funds που πλειστηριάζουν τα σπίτια τους.