Τελετές σαμάνων, κλιματική αλλαγή, οικοκτονία, παγκόσμια διακυβέρνηση και ο …εξαγωγέας Μητσοτάκης.

Απ’ όλα είχε η συνάντηση του Davos φέτος, η συνάντηση δηλαδή ηγετών, επιχειρηματιών και διαμορφωτών κοινής γνώμης που κάθε χρόνο συνεβρίσκονται για να καθορίσουν τις κατευθύνσεις της παγκόσμιας πολιτικής.
Το μενού που κυριάρχησε στην φετινή διοργάνωση ήταν για μία ακόμα φορά η κλιματική αλλαγή , με τις οικονομικές όμως αλλαγές που αυτή προκαλεί. Καλού κακού έκαναν και μία ινδιάνικη τελετή εξορκισμού του κακού που στην ουσία το συνέπτυξαν σε έναν νεολογισμό: οικοκτονία. Κάθε μορφή γεωργίας, αλιείας ( το κυνήγι είναι εξορκισμένο καιρό τώρα) ,που δεν ακολουθεί τους κανόνες που αυτοί θέτουν, συνιστά έγκλημα και ελπίζουν να κυρωθεί ως έγκλημα και από το διεθνές δικαστήριο.

Με τους κανόνες τους βέβαια εννοούν τα μεταλλαγμένα προϊόντα της κάθε Monsado και τις τροφές από έντομα και λοιπές ζωικές μορφές που τόσο ταιριάζουν με τα πρόσωπα που κινούνταν στη συνάντηση αυτή. Η ουσία όμως είναι οι πολιτικές και οικονομικές αλλαγές που προτείνουν οι διάφοροι Σβάμπ και Χαράρι, για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή. Περισσότερη παγκόσμια διακυβέρνηση, κατάργηση συνόρων, εξάλειψη των διαφορών στην ανθρώπινη νοοτροπία ( δηλαδή των Εθνών) και πάντα ένα πράσινο μοντέλο κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Τουλάχιστον δεν κρύβονται οι άνθρωποι αυτοί, ζητώντας την επιβολή μέσω της διεθνούς οικονομίας ενός νεομαρξιστικού μοντέλου ζωής. Χωρίς κράτη, Έθνη, με λίγους πεφωτισμένους καθοδηγητές και την πλειοψηφία σε μία κοινωνική κρίση, πάντα για το καλό της. Πριν λίγα χρόνια ήταν η απειλή της πανδημίας, τώρα η κλιματική αλλαγή. Ίδια μέσα επιβολής, ίδια πολιτική με άλλα λόγια απλά.

Η Ελλάδα σε αυτό το κλίμα ιδεών , είχε τον καλύτερο εκπρόσωπο , τον Πρωθυπουργό της. Ο οποίος αφού, βεβαίως βεβαίως, ταυτίστηκε πλήρως με τις παραπάνω λογικές, μας αποκάλυψε το ότι η Ελλάδα είναι ” ενεργειακός εξαγωγέας ” και μπορεί να γίνει και ” πάροχος πράσινης ενέργειας “. Σε απλά λόγια αυτό μεταφράζεται, πλήρωνε Έλληνα πανάκριβο ρεύμα για να μπορεί η κυβέρνηση της ΝΔ να κάνει μπίζνες με τους ολιγάρχες και τις πολυεθνικές. Σε παγκόσμιο επίπεδο δε, το Davos μας είπε το πως η οικονομική κρίση είναι τεχνητή για να κερδίζουν οι λίγοι και να εφαρμόζουν οι ακόμα πιο λίγοι νεομαρξιστές την ιδεολογική τους ατζέντα. Απλά όποιος τα λέει αυτά ασκεί έναν κακό λαϊκισμό.

Ιωάννα Καραδήμα, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Εθνικό Μέτωπο