Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Dr Mike Yeadon, διάσημος ανοσολόγος, επιστημονικός ερευνητής και αντιπρόεδρος στον κολοσσό φαρμάκων Pfizer Inc. αναφέρεται σε όσα προωθούνται σε επίπεδο Υγείας και όχι μόνο!!!

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν αρκεί το «όχι» στο εμβόλιο!!! Έρχεται ακόμα μία πιο κρίσιμη απόφαση: «Το τέλος της ελευθερίας ξεκινά με την ψηφιακή ταυτότητα»!!!

Όπως δήλωσε:

«Πιστεύω και δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι τουλάχιστον το φινάλε όσων συμβαίνουν είναι ο δικτατορικός έλεγχος όπου προκειμένου να κυκλοφορείς και να κάνεις το οτιδήποτε, θα πρέπει να επιδεικνύεις μια υποχρεωτική ψηφιακή ταυτότητα…

Επί του παρόντος, αποκαλούνται ”διαβατήρια εμβολιασμού” αλλά φοβάμαι πως η αποφυγή του εμβολιασμού δεν θα ‘ναι αρκετή για να ξεφύγουμε από αυτή την παγίδα… Έτσι, χθες βράδυ, διάβασα πως το Ιράν είναι η 1η χώρα που είπε ότι σκοπεύει να υλοποιήσει μια υποχρεωτική ψηφιακή ταυτότητα την οποία θα οφείλεις να επιδεικνύεις σε πωλητές-αρτοποιούς προκειμένου να λάβεις επιδοτούμενο ψωμί… Επειδή το ψωμί έχει γίνει ακριβό.

Στην Αίγυπτο είπαν: ”Θα σας δώσουμε μια έκπτωση, μια φραντζόλα ψωμί ανά οικογένεια την μέρα αλλά το αντιστάθμισμα είναι ότι πρέπει να εγγραφείτε γι’ αυτήν την ψηφιακή ταυτότητα!!!!!”

Αν την επόμενη εβδομάδα πουν: ”Δεν μπορείς να αγοράσεις ψωμί χωρίς να την δείξεις” ή την παραεπόμενη βδομάδα ”Δε μπορείς να αγοράσεις τρόφιμα χωρίς αυτήν”;

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα τεράστιο δίκτυο και η ψηφιακή σου ταυτότητα να χρειάζεται στο σύστημα για τα πάντα».

Δείτε το βίντεο: