«Εσύ τι θα κάνεις για αυτό;»

Όπως δημοσιοποίησε το pronews.gr, μακροχρόνια μελέτη του Ινστιτούτου Williams στη Νομική Σχολή του UCLA, που ξεκίνησε το 1986, διαπίστωσε πως τα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων, είναι λιγότερο πιθανό να εξελιχθούν σε ετεροφυλόφιλους ενήλικες και πολύ πιο πιθανό να γίνουν ΛΟΑΤΚΙ.

Κάτι που σημαίνει, ότι τα παιδιά μιμούνται τους γονείς και τους κηδεμόνες τους.
Η παρακάτω εικόνα δείχνει τι ακριβώς προωθεί η κυβέρνηση:

Μακροχρόνια μελέτη αποδεικνύει ότι τα παιδιά ομοφυλόφιλων ζευγαριών είναι πιο πιθανό να γίνουν και αυτά… ομοφυλόφιλοι (upd)
Η μελέτη του Ινστιτούτου Williams στη Νομική Σχολή του UCLA ξεκίνησε το 1986

Μια μακροχρόνια μελέτη του Ινστιτούτου Williams στη Νομική Σχολή του UCLA, που ξεκίνησε το 1986, διαπίστωσε πως τα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων, είναι λιγότερο πιθανό να εξελιχθούν σε ετεροφυλόφιλους ενήλικες και πολύ πιο πιθανό νιώσουν έλξη για το ίδιο φύλο.

Επί της ουσίας η έρευνα η δικαιώνει το αυτονόητο, ότι τα παιδιά μιμούνται τους γονείς και τους κηδεμόνες τους.
Ο μέγας Αριστοτέλης έλεγε πως το ισχυρότερο ένστικτο μετά από αυτό της επιβίωσης-αναπαραγωγής, είναι το ένστικτο του μιμητισμού.

Σημειώνεται ότι μέχρι και 6 εκατομμύρια παιδιά και ενήλικες στις ΗΠΑ έχουν ομοφυλόφιλους γονείς, σύμφωνα με το Ινστιτούτο, με τη μελέτη να διαπιστώνει ότι «οι γυναίκες και οι άρρενες απόγονοι ομοφυλόφιλων γονέων ήταν πολύ πιο πιθανό να αναφέρουν έλξη για το ίδιο φύλο και την εμπειρία του ίδιου φύλου».

Τα αποτελέσματα της μελέτης

Ξεκινώντας το 1986, η μελέτη παρακολουθεί τα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων από τη σύλληψη έως την ενηλικίωση.

Για αυτήν την τελευταία έκθεση, 76 παιδιά ομόφυλων γονέων, τώρα όλα ενήλικες στα μέσα της δεκαετίας των 20, ρωτήθηκαν για τη σεξουαλική έλξη, την ταύτιση και τη συμπεριφορά τους.

Για σύγκριση, οι ερευνητές μελέτησαν δημογραφικά τα προηγούμενα παιδιά με 25χρονα παιδιά ετερόφυλων γονιών που συμμετείχαν στην Εθνική Έρευνα για την Οικογενειακή Ανάπτυξη (NSFG).

Στην τελευταία φάση της έκθεσης μελετήθηκαν 76 παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων, από τα οποία το 70% των κοριτσιών και το 90% των αγοριών ταυτοποιήθηκαν ως «ετερόφυλοι ή στρέιτ», σε σύγκριση με το 88% γυναικών και το 98% των ανδρών ενός άλλου γκρουπ 25χρονων νεαρών από ετεροφυλόφιλους γονείς που συμμετείχαν στην Εθνική Έρευνα για την Οικογενειακή Ανάπτυξη (NSFG).


Επιπλέον, το 54% των γυναικών και το 33% των ανδρών από ομοφυλόφιλους γονείς ανέφεραν ότι είχαν ομοφυλοφιλική σεξουαλική εμπειρία μεταξύ 17 και 25 ετών, σε σύγκριση με το 38% των γυναικών και το 9% στην ομάδα NSFG.

pronews