Σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατία” της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου, ο φανατικός φιλοσκοπιανός Σωτήρης Μπλέτσας θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα.

Η εφημερίδα αναφέρεται στον “βίο και την πολιτεία” του συγκεκριμένου υποψηφίου. Είναι γνωστός για τα “αλυτρωτικά” του μηνύματα υπέρ ανύπαρκτων μειονοτήτων και φίλος του ΓΑΠ. Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής το 1994 με το Oυράνιο τόξο*.

Καταδικάστηκε για την ανθελληνική του προπαγάνδα και ευχαρίστησε δημοσίως τους “Μακεδόνες” και τους “τούρκους” της Θράκης μας για την συμπαράστασή τους. Είναι πλέον φανερό ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βαδίζουν σε επικίνδυνες για το Έθνος και τον Λαό ατραπούς. Η μόνη δύναμη που μπορεί να τους σταματήσει και θα το κάνει, είναι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

*Το Ουράνιο Τόξο (σλαβομακεδονικά: Виножито‎, Vinožito) είναι ένα μειονοτικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα, με έδρα τη Φλώρινα που εκπροσωπεί μία ομάδα (δίγλωσσων) σλαβόφωνων της ελληνικής Μακεδονίας που αυτοπροσδιορίζονται εθνικά ως «Μακεδόνες».

Βασικός στόχος του κόμματος αυτού, είναι η αναγνώριση αυτών των «σλαβόφωνων» (αποκαλούνται επίσης, πολλές φορές και ως «Σκοπιανοί») ως εθνική «μακεδονική μειονότητα» (ως Σλαβομακεδόνων) στην Ελλάδα.

Δημήτριος Βαλασίδης, Συνταγματάρχης εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας

Τομεάρχης δημόσιας διοίκησης

Yποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

ellhnes.net