Τα παγκόσμια γεγονότα έχουν αρχίσει να επιταχύνονται πολύ και αναμένω ότι το υπόλοιπο του 2023 θα είναι απίστευτα χαοτικό.

Η NASA προβλέπει ότι η Βόρεια Αμερική θα αντιμετωπίσει τη χειρότερη καταστροφή των τελευταίων 300 ετών το 2023 , με έναν πιθανό σεισμό μεγέθους 10,0 Ρίχτερ που θα προκληθεί από το ρήγμα του San Andreas, υπογραμμίζοντας την απρόβλεπτη και καταστροφική φύση των συγκρούσεων τεκτονικών πλακών. Όταν οι τεκτονικές πλάκες συναντώνται, μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτους και καταστροφικούς σεισμούς

Από το 2020 μέχρι τώρα, έχουμε δει τις χειρότερες φυσικές καταστροφές και πανδημίες, θανατηφόρους τυφώνες, πυρκαγιές, τεράστιους σεισμούς, τρομερή δολοφονική ζέστη ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ Η ΓΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ, μας προειδοποιούσε από το 2012 ότι η Φύση θα εκδικηθεί τους ανθρώπους, Γεωλογικά φαινόμενα που θα προκαλούν καταποντισμό τμημάτων ξηράς, όπως σεισμοί, εκρήξεις Ηφαιστείων πλημμύρες, καταστροφικά τσουναμι κλπ. όπως μας περιγράφει ο Γέροντας οι πληθυσμοί κάποιων χωρών θα μετακινούνται κάποια στιγμή κατά κύματα σε άλλες χώρες πιο ΣΤΕΓΑΝΕΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΣ, και εκεί που η εκμετάλλευση του ανθρώπου ξεπέρασε ακόμα και την ντροπή, εκεί θα γίνουν ΣΑΧΑΡΑ (ΕΡΗΜΟΣ)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΑΣΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ, ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ…….

Λοιπόν, τα πράγματα θα χειροτερέψουν, η NASA μόλις σήμανε συναγερμό ότι θα είμαστε μάρτυρες της χειρότερης καταστροφής των τελευταίων 300 ετών. Ένας σεισμός 8,5 βαθμών στην ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ υπογραμμίζει την πιθανότητα καταστροφής στο ρήγμα του San Andreas, το οποίο προβλέπεται να προκαλέσει μεγάλο σεισμό στη Βόρεια Αμερική το 2023 σύμφωνα με τη NASA.

Μια νέα μελέτη της Γεωλογικής Εταιρείας της Αμερικής,  που δημοσιεύτηκε στο  Geophysical Research Letters,  αναφέρει ότι ίσως πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα κύμα σεισμών μέχρι το  έτος 2024, και ο λόγος για τον κίνδυνο είναι απίθανος: Η ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΘΕΙ…… Όταν η περιστροφή της Γης επιβραδύνεται,  η επιβράδυνση ακολουθείται από αύξηση σεισμών με μέγεθος μεγαλύτερο απο 7 Ρίχτερ. 

 Έχουν ήδη συμβεί τόσα πολλά άσχημα πράγματα, όμως φαίνεται ότι πρόκειται να γίνουν πολύ χειρότερα.

Το pentapostagma έγραψε ‘’Τις 10 πληγές του Φαραώ ζει η Ελλάδα- Μεγάλες πλημμύρες και στην Κωνσταντινούπολη ενώ αναμένεται και mega-σεισμός, το τουρκικό Επιμελητήριο Γεωλόγων προειδοποίησε για επικείμενους σεισμούς σε 24 πόλεις!!! όπως Κων/νούπλη, Σμύρνη, Μαγνησία, και σε περιοχές της νότιας Τουρκίας.