Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένα συνεργείο του Netflix την ώρα που γύριζε ντοκιμαντέρ στον βυθό της θάλασσας, βόρεια της Χαβάης.

    

Ένας από τους καρχαρίες πήδηξε στη βάρκα και τη δάγκωσε.

Οι εργαζόμενοι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με καρχαρίες οι οποίοι τους επιτέθηκαν. Μάλιστα όπως ανέφεραν ένας από τους καρχαρίες πήδηξε στη βάρκα και τη δάγκωσε.

Μιλώντας στο RadioTimes.com, ανέφεραν ότι βρίσκονταν στο σημείο για να τραβήξουν πλάνα με την παρθενική πτήση ενός άλμπατρος Laysan για το «Our Planet II» του David Attenborough. Περιγράφοντας το σκηνικό είπαν: «Το νερό είχε πάρει το σχήμα του “v” και ένας καρχαρίας “τίγρης” πήδηξε στη βάρκα και την δάγκωσε, κάνοντας τεράστιες τρύπες. Όλο το σκάφος εξερράγη», είπε ένας εκ των εργαζόμενων.

«Προσπαθούσαμε να ξεφύγουμε. Ήταν φρικιαστικό. Ήταν ο δεύτερος καρχαρίας εκείνη την ημέρα που μας επιτέθηκε», συμπλήρωσε. Ο σκηνοθέτης χαρακτήρισε τη συμπεριφορά των καρχαριών «εξαιρετικά ασυνήθιστη».

Όπως λένε, απείχαν μόλις μισό μίλι από τη στεριά και έφτασαν με ασφάλεια στην ξηρά, αλλά αργότερα έστειλαν μια μικρή λαστιχένια λέμβο, η οποία επίσης δέχτηκε επίθεση και χτυπήθηκε ο κινητήρας της, αυτή τη φορά από γιγάντιες τριβάλιες, ψάρια που μπορεί να ζυγίζουν έως και 60 κιλά.

Ο παραγωγός της σειράς Huw Cordey είπε στη Sun ότι αυτό που έζησαν ήταν «σαν κάτι σαν την ταινία “Τα σαγόνια του καρχαρία (Jaws)”».

(με πληροφορίες από newsbomb / photo: pixabay)