Yπο ακραία επιτήρηση
🔴 Aν θέλετε να δείτε πως θα είναι η ζωή σας μελλοντικά, ρίξτε μια ματιά στα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Γαλλία.
🔴 Χθεςο Εμμανουέλ Μακρόν, παρακολούθησε τον τελικό για το Κύπελλο Γαλλίας, στο Stade de France. Τα συνδικάτα που εξακολουθούν να είναι αντίθετα στην συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, που η πλειοψηφία των Γάλλων απορρίπτει, είχαν μοιράσει στους φιλάθλους 30.000 κόκκινες κάρτες και 10.000 σφυρίχτρες για την περίπτωση που ο Μακρόν, εμφανιζόταν στον αγωνιστικό χώρο ή στις γιγαντοθόνες. Όμως οι υπάλληλοι του σταδίου είχαν εντολή κατάσχεσης τους.
🔴Προληπτικά οι αρχές απαγόρευσαν τις κινητοποιήσεις κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, έξω από το στάδιο, το οποίο επόπτευαν drones απο αέρος και παράλληλα δεκάδες κάμερες βιντεοεπιτήρησης, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.
🔴1500 υπάλληλοι του σταδίου κινητοποιήθηκαν ενώ 3.000 αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί για τη διατήρηση της τάξης αλλά και της ασφάλειας του προέδρου, ο οποίος μπήκε από πίσω πόρτα και δεν τόλμησε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο πριν από τη σέντρα, όπως επιτάσσει η παράδοση για να χαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές.
🔴 Αυτό έγινε στα αποδυτήρια. Η εικόνα του Εμμανουέλ Μακρόν να μιλάει με τους αθλητές στα αποδυτήρια για να αποφευχθούν οι αποδοκιμασίες, δεν μεταδόθηκε στις γιγαντοοθόνες του σταδίου, παρά μόνο σε όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα σε απευθείας μετάδοση.
🔴Η δυστοπία συνεχίστηκε με την απονομή του Κυπέλλου. Υπο τον φόβο και πάλι των αποδοκιμασιών του πλήθους, η απονομή από τον πρόεδρο δεν έγινε στον αγωνιστικό χώρο -όπως είθισται- αλλά στην εξέδρα των επισήμων. Οι φίλαθλοι του Stade de France, δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την απονομή από τις γιγαντοοθόνες του σταδίου, ώστε να γιορτάσουν τη νίκη. Μόνο όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα από τα σπίτια τους.
🔴Ετσι υπο αυτή την ακραία επιτήρηση και έλεγχο και μέσα σ αυτό το τόσο προσεγμένα αποστειρωμένο περιβάλλον, σήμερα σχολιάζεται πως “ο τελικός διεξήχθη μέσα σε καλό κλίμα και οι φίλαθλοι δεν επέδειξαν καμία εχθρότητα στον…καλά κρυμμένο και προστατευμένο Εμανουέλ Μακρόν!”

Ω ρε φίλε τι ζούμε!