Έπεσε «ρουκέτα» μεγατόνων
Κορυφαίος επιδημιολόγος στο Πανεπιστήμιο Yale λέει ότι τόσο ο ιός COVID-19 όσο και τα εμβόλια κατά του COVID ήταν προϊόντα της βιομηχανίας βιοόπλων!

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ:

Σύμφωνα με τον Ομότιμο Καθηγητή Επιδημιολογίας του Yale, Δρ. Harvey Risch, η διαρροή COVID-19 από ένα χρηματοδοτούμενο από τις ΗΠΑ εργαστήριο βιοόπλων στην Γουχάν της Κίνας έδωσε το τέλειο πρόσχημα για την βιομηχανία βιοόπλων να δικαιολογήσει την ύπαρξή της με το να παρέμβει και να παρουσιαστεί ως ο σωτήρας της ανθρωπότητας.

Ο Δρ. Risch εξήγησε ότι η βιομηχανία βιοόπλων εκμεταλλεύτηκε εδώ και πολύ καιρό ένα κενό στην συνθήκη της σύμβασης για τα βιολογικά όπλα του 1975 που επέτρεπε «μικρές ποσότητες επιθετικών βιοόπλων… να αναπτυχθούν προκειμένου να γίνει έρευνα για τα αντίμετρα εμβολίων (σ.σ. Να δημιουργηθούν δηλαδή βιοόπλα, μόνο αν εξυπηρετούσαν το κοινό καλό, όπως ανέφερε η ρητορική τηλέ-ειδικών για τα εμβόλια)».

«Αυτό το κενό στην συνέχεια χρησιμοποιήθηκε από την βιομηχανία βιοόπλων», περιέγραψε ο Dr. Risch, προσθέτοντας, «Η συνθήκη για τα βιοόπλα περιόριζε τα επιθετικά βιοόπλα σε παράγοντες που θα αντιμετωπίσουν την ανάπτυξη εμβολίων»

«Λοιπόν, η υπόθεσή μου, είναι ότι τόσο η συγκάλυψη της προέλευσης του ιού όσο και ο αναγκαστικός εμβολιασμός ολόκληρου του πλανήτη ενορχηστρώθηκαν για να προστατεύσουν την ακεραιότητα της βιομηχανίας βιοόπλων», είπε ο Ρις.

Ο Risch εξηγεί ότι η προέλευση του ιού έπρεπε να συγκαλυφθεί από την βιομηχανία και συνέχισε:

«Ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να εμβολιαστεί ολόκληρος ο πληθυσμός είναι για να δείξουμε ότι η βιομηχανία βιοόπλων υποτίθεται ότι είχε μια λογική ανάπτυξης εμβολίων για έρευνα διπλής χρήσης. Τα ίδια τα εμβόλια κατά του COVID παρείχαν την άμυνα ενάντια στην κατηγορία ότι η βιομηχανία βιοόπλων δεν ήταν στην πραγματικότητα διπλής χρήσης, αλλά παραβίασε την συνθήκη του 1975.

Έπρεπε λοιπόν να προωθηθούν δραματικά τα εμβόλια ως η καθολική λύση για να δείξουν πως η βιομηχανία βιολογικών όπλων λειτουργούσε στην πραγματικότητα (δήθεν) για το κοινό καλό και σε αυτό το πλαίσιο, δεν είχε σημασία η παράπλευρη ζημιά που προκάλεσαν τα εμβόλια. Οι πολίτες έπρεπε να πειστούν πως η βιομηχανία έκανε την δουλειά της για να παράγει χρησιμοποιήσιμα εμβόλια και όχι επιθετικά βιολογικά όπλα».