Ο ιδρυτής του Ομίλου Wagner Yevgeny Prigozhin δήλωσε ότι η οργάνωση έχει πλέον «σταματήσει εντελώς» να στρατολογεί κρατούμενους για να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Ο Πριγκόζιν είπε ότι η απόφαση ελήφθη επειδή μια πρόσφατη διαφήμιση στρατολόγησης του Ομίλου Wagner «που στόχευε στο αμερικανικό κοινό» είχε τεράστια επιτυχία, υποστηρίζοντας ότι η διαφήμιση είχε εμπνεύσει εκατομμύρια πολίτες των ΗΠΑ να «πολεμήσουν ενάντια στο ΝΑΤΟ».

«Λάβαμε περισσότερες από 10 εκατομμύρια αιτήσεις από πολίτες των ΗΠΑ που επιθυμούσαν να ενταχθούν στην [Ομάδα] Wagner για να πολεμήσουν ενάντια στο ΝΑΤΟ.

Αυτή τη στιγμή, εξετάζουμε περίπου ένα εκατομμύριο Αμερικανούς πολίτες για απασχόληση. Ως εκ τούτου, αναστείλαμε προσωρινά τη στρατολόγηση εθελοντών από τις ρωσικές φυλακές».

Δηλαδή ένας πληθυσμός όσο περίπου εκείνος της Ελλάδας (!!!), πάντα σύμφωνα με τη Wagner, θέλει να πολεμήσει κατά των διεθνιστών του ΝΑΤΟ!

Έτσι κι αλλιώς είναι πλέον κοινά αποδεκτό πως στην Ουκρανία δεν πολαμάνε οι Ρώσοι με τους Ουκρανούς, αλλά με όλο το ΝΑΤΟ!

el.gr/