Στα βόρεια της χώρας…

Τα απομεινάρια «ενός άγνωστης ταυτότητας στρατιωτικού αντικειμένου» βρέθηκαν στη βόρεια Πολωνία, στην πόλη Ζάμος, κοντά στην Μπίντγκοστς, ανακοίνωσε σήμερα μέσω του Twitter το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της χώρας.

«Η κατάσταση δεν δημιουργεί απειλή για την ασφάλεια των κατοίκων. Το μέρος που βρέθηκε ερευνάται από πολωνούς αξιωματικούς, τη στρατονομία και μηχανικούς του στρατού», ανακοίνωσε το υπουργείο.

Το γραφείο του στρατιωτικού εισαγγελέα ερευνά επίσης αυτό που ο υπουργός Δικαιοσύνης Ζμπίγκνιου Ζιόμπρο περιέγραψε στο Twitter ως «τα απομεινάρια ενός εναέριου στρατιωτικού αντικειμένου» που βρέθηκε σε δάσος σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων από το Μπίντγκοστς.

Ανήκει σε Ρώσους, Ουκρανούς ή είναι νατοϊκής προέλευσης;;

Το στρατιωτικό αντικείμενο, που βρέθηκε σε δάσος στη βόρεια Πολωνία, είναι ένας πύραυλος αέρος-επιφανείας μήκους αρκετών μέτρων, μετέδωσε σήμερα ο ιδιωτικός ραδιοσταθμός RMF FM επικαλούμενος «ανεπίσημη πληροφορία».

Οι πολωνικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα πως τα απομεινάρια ενός στρατιωτικού αντικειμένου βρέθηκαν στη βόρεια Πολωνία κοντά στην πόλη Μπίντγκοστς.

Oυσιαστικά επιβεβαίωσαν προηγούμενα ρεπορτάζ μέσων ενημέρωσης για την ανακάλυψη κάποιου είδους αντικειμένου στην περιοχή.

απεμπε – el.gr