Σε Αμερική και Ευρώπη!!!
Ο βραβευμένος δημοσιογράφος, Alex Newman, του TheNewAmerican. com και του LibertySentinel. org, με αφορμή την 28η διάσκεψη του ΟΗΕ για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή (COP28), αναφέρθηκε τον τρόπο με τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το μοντέλο lockdown της Κίνας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Το σημαντικό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος εδώ είναι ότι το κινεζικό μοντέλο είναι το μοντέλο για το παγκόσμιο σύστημα: τεχνοκρατικό, μαρξιστικό, φασιστικό, όλα σε ένα.

Και εμπόδιο στην μετάβαση σ’ αυτήν την νέα, πολυπολική, παγκόσμια τάξη στέκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι αρχές στις οποίες βασιζόμαστε (σ.σ. παραδοσιακές ΗΠΑ).

Κι έτσι, αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε στις τελικές φάσεις ενός πολέμου ώστε να συρρικνώσουν εντελώς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Παρακολουθούμε την ελεγχόμενη κατεδάφιση της χώρας μας στο οικονομικό μέτωπο, στο στρατιωτικό μέτωπο, στο διπλωματικό μέτωπο, στο πολιτικό μέτωπο.

Κι ο Τζο Μπάιντεν φυσικά είναι ένα πολύ χρήσιμο ανδρείκελο και μαριονέτα γι’ αυτήν την ατζέντα. Αλλά όλο αυτό συγκλίνει στην COP28 (Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα).

Και ξέρετε νομίζω πως οι άνθρωποι που παρακολουθούν τα συμβατικά ΜΜΕ, αποκτούν την εντύπωση πως δεν είναι σημαντική επειδή δεν συζητούν για αυτήν.

Σας αποσπούν την προσοχή μ’ ένα λαμπερό πράγμα από δω ή από κει (σ.σ. Βλ. επεισόδια στο ποδόσφαιρο), ενώ το πραγματικά σημαντικό στην πραγματικότητα λαμβάνει χώρα σ’ αυτήν την περίπτωση στο Ντουμπάι στην Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, στην COP28»

Σημειώνεται πως οι παγκόσμιοι ηγέτες που βρέθηκαν στο Ντουμπάι για την Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP28 κλήθηκαν να βρουν τρόπο να προωθήσουν την, κατά πολλούς, παγκόσμια «πράσινη» χούντα με πρόσχημα την μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας που έχει δει ποτέ η σύγχρονη ιστορία και βασίζεται στο απόλυτο ψέμα!

Ο προεδρεύων της 28ης Διάσκεψης του ΟΗΕ, Σουλτάν αλ Τζαμπέρ, είναι αποφασισμένος να καταλήξει σε ένα σχέδιο συμφωνίας που θα έχει την υποστήριξη όλων των πλευρών, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του.

Για τον σκοπό αυτόν, οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Λένε πως το 2023 θα είναι η θερμότερη χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, την ώρα που η Γερμανία έχει αποκλειστεί από τα χιόνια και παγώνει η περισσότερη Ευρώπη!

Ο Βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος μέσω των ομιλιών του έχει πολλάκις ανακοινώσει την ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ αλλαγή που φέρεται να έρχεται στον πλανήτη, εκφώνησε ομιλία στην Τελετή Έναρξης της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για την Κλιματική Δράση στο COP28:
«Προσεύχομαι με όλη μου την καρδιά ότι ο «COP28», θα είναι άλλο ένα κρίσιμο σημείο καμπής προς μια γνήσια δράση μετασχηματισμού σε μια εποχή, την οποία ήδη οι επιστήμονες μας προειδοποιούν εδώ και πολύ καιρό (σ.σ. Οι συστημικοί επιστήμονες! Οι σοβαροί νομπελίστες αρνούνται την θεωρία συνωμοσίας της κλιματικής κρίσης

Βλέπουμε ανησυχητικές κρίσιμες συγκυρίες να καταφτάνουν. Η αλλαγή (σ.σ. πολιτεύματος) θα έρθει με την συνεργασία και, καθιστώντας ευκολότερο να αγκαλιάσουμε αποφάσεις, οι οποίες θα διατηρήσουν τον κόσμο μας (σ.σ. την διεθνιστική τάξη πραγμάτων)!

Σε τελική ανάλυση κυρίες και κύριοι, το 2050 τα εγγόνια μας δεν θα ρωτούν τι έχουμε πει. Θα ζήσουν με τις συνέπειες αυτών που κάναμε ή, δεν κάναμε!

Συνεπώς εάν ενεργήσουμε μαζί για να προστατέψουμε τον πολύτιμο πλανήτη μας, η ευημερία όλων των ανθρώπων (σ.σ. Η συμμόρφωση όλων των ανθρώπων) μας σίγουρα θα ακολουθήσει.

Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι, η γηγενής κοσμοθεωρία διδάσκει ότι όλοι είμαστε συνδεδεμένοι, -όχι μόνο με τα ανθρώπινα όντα αλλά με όλα τα έμβια όντα και, όλα όσα ασυντηρούν τη ζωή. Ως μέρος αυτού του μεγάλου και ιερού συστήματος, η αρμονία με την φύση θα πρέπει να συμπεριληφθεί. Η Γη δεν ανήκει σε εμάς. Εμείς ανήκουμε στην Γη (σ.σ. Στο Μάτριξ)».

el.gr