Δεν μπορούμε ειλικρινά να παρακολουθήσουμε το σκεπτικό κάποιων…ευαίσθητων με τα δημόσια πολιτικά πρόσωπα και την δήθεν ανάγκη…προστασίας των απ την…στοχοποίηση…Οι πολίτες που χάνουν τα σπίτια τους απ τα κοράκια δεν έχουν ανάγκη προστασίας αλλά έχουν όσοι αγοράζουν πανάκριβες βίλες ενώ βρίσκονται στην πολιτική; Θυμούμαστε στο τότε στημένο ασφαλώς ειδικό δικαστήριο κι ενώπιον Ντεγιάννη τον αόρατο δικτάτορα Ιωαννιδη να επισημαίνει ότι «ζει σε γυάλινο Πύργο», υπονοώντας ότι δεν έχει μα κρύψει τίποτε για τον ιδιωτικό του βίο και πράγματι επι οικονομικής βασεως ουδείς βρήκε ο, τιδήποτε να του καταλογίσει.. Αυτός ο οπερετικός δικτάτωρ! Η κα Νικολαου που είναι και δημοκράτης πολιτικός έχει να κρύψει κάτι για την ανάρτηση του Πολάκη περί της αγοράς της βίλας της; Αν δεν έχει ,έπρεπε να χαίρεται που ο Σφακιανός της δίνει την… ευκαιρία να βγει κι από πάνω…Ας τερματίσει πια αυτό το παραμυθάκι για την προστασία των πολιτικών κι ας ξεκινήσει ουσιαστικός έλεγχος για τα περιουσιακά τους ΤΩΡΑ , αφού το πόθεν εσχες είναι κατά κοινή ομολογία για τα μπάζα!

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με νέα ανάρτηση στο Facebook απαντά ο Παύλος Πολάκης μετά την πολιτική θύελλα που προκάλεσε η πρώτη στοχοποίηση 33 δημοσιογράφων, δικαστικών κλπ, και εν αναμονή της συνεδρίασης του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ αύριο με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.https://ff829a624e2f306f72a4bea5fb565104.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html?n=0

Στη νέα του ανάρτηση ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην στοχοποίηση, και ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική παρέμβαση, αυτή τη φορά όμως επιτίθεται ευθέως στην Σοφία Νικολάου παραθέτοντας το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου της στο Παλαιό Ψυχικό.

Αναφέρεται δε, στο πρόσωπό τoυ ως Πρώην Τομεάρχης Διαφάνειας ενώ δεν παραλείπει κλείνοντας να συγχαρεί τον Γιάννη Ραγκούση που ανέλαβε τα καθήκοντά στου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Σε συνέχεια της ανάρτησης που έκανα την Παρασκευή (φωτό 1) και επειδή ό,τι λέω, το πραγματοποιώ…https://ff829a624e2f306f72a4bea5fb565104.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html?n=0

»Επειδή ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και “ξεπλένεται” (φωτό 2), κάτι που δεν πρόκειται να επιτρέψω καθώς το σκάνδαλο της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ Νικολάου ήταν η πρώτη μεγάλη υπόθεση διασπάθισης δημοσίου χρήματος που αποκάλυψε ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ υπό την καθοδήγησή μου (φωτό 3):

»Παρουσιάζω σήμερα ως ΠΡΩΗΝ Τομεάρχης Διαφάνειας (για να μην κατηγορηθώ ΚΑΙ για αντιποίηση αρχής…) το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου από τη Σοφία Νικολάου στο πιο ακριβό σημείο (οδός Καμελίων) της πιο ακριβής περιοχής της Αθήνας (Π. Ψυχικό).

»Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις που έκανε η συγκεκριμένη κυρία ως Γ.Γ.Α.Π από 30-3-2020 έως 30-3-2021, οι οποίες ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ, η ίδια ΑΓΟΡΑΣΕ οικόπεδο 551τ.μ με ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 355,15 τ.μ (!!!) στο Παλαιό Ψυχικό, με αναγραφόμενο τίμημα συμβολαίου 850.000€ (φωτό 4, 5, 6, 7, 8, 9).

»Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς και τις εκτιμήσεις μεσιτών, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του συγκεκριμένου ακινήτου φθάνει το ποσό των 1.500.000 ευρώ!!

»Μετά την αγορά του ακινήτου, η Νικολάου προέβη σε ριζική, ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ, ανακαίνιση, που ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο ML (φωτό 10) και η οποία διήρκεσε περίπου 8 μήνες και κόστισε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 350.000 ευρώ (1.000€/τ.μ), όπως επιβεβαιώνουν και οι περίοικοι (ακόμα και το Π. Ψυχικό μας βοηθούσε για να απαλλαγούμε από τη συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ…)!!!

»Το μόνο σίγουρο είναι πως από το μισθό της γενικής γραμματέως αυτή η αγορά και ανακαίνιση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!

»Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα φίλε και σύντροφε Γιάννη Ραγκούση.

(…Για τα άλλα στις συνεδριάσεις των οργάνων )».