epa10622158 A group of migrants from Mauritania and Senegal wait to be processed by Border Patrol officers after crossing from Mexico to the United States, in Yuma, Arizona, USA, 11 May 2023. A significant increase in the number of migrants crossing is expected as the Covid-era Title 42 policy, which allowed for a quick expulsion of illegal immigrants, is set to expire 11 May. EPA/ETIENNE LAURENT

Καλωσήρθατε στην Ευρώπη της νέας εποχής…

Αλλοδαπός αφρικανικής καταγωγής, σε πολυσύχναστο δρόμο στη μέση της Λυών, κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να ουρλιάζει μπροστά σε διερχόμενες γυναίκες.

Είναι μόνο ένα από τα απίστευτα πολλά παρόμοια περιστατικά σε ευρωπαϊκούς δρόμους με αλλοδαπούς να βγαίνουν εκτός εαυτού.

Κάποια βιντεοσκοπούνται και κάποια όχι. Ελάχιστα από αυτά φτάνουν να “παίζονται” από τα μεγάλα ΜΜΕ, με την ελπίδα ότι οι κοιμισμένοι λαοί της Ευρώπης θα…συνεχίσουν να κοιμούνται τον “ύπνο του δικαίου”.

Δείτε τα περιστατικά φρίκης:

Αλλοδαποί «κυριεύουν» ισπανικές πόλεις: «Θα σου κόψουμε τον λαιμό»! Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Εάλω και η ευρωπαϊκή μεσόγειος!!!

Σε μια δυνατή συνέντευξη, η Sandra Martinez, ιδιοκτήτρια ενός καφέ στη γραφική ισπανική πόλη Donostia-San Sebastian, μιλάει για τις ανησυχητικές συνέπειες των βίαιων εγκληματιών παράνομων μεταναστών στην επιχείρησή της και στην άλλοτε ήρεμη κοινότητά της. Η συνέντευξη, που πραγματοποιήθηκε στο καφέ της, αποτυπώνει την οδυνηρή μεταμόρφωση που έχει υποστεί η πόλη τον τελευταίο καιρό και δείχνει προς τα που οδεύει και η μεσογειακή Ευρώπη του Ελληνικού Νότου!!!

«Κάθε μέρα, έχουμε κάτι. Μαλώνουν πολύ μεταξύ τους», λέει η Martinez, με εμφανή την απογοήτευσή της καθώς αφηγείται την κλιμακούμενη βία μεταξύ του «μεταναστευτικού» πληθυσμού. Το καφέ της, κάποτε καταφύγιο για οικογένειες και μαθητές, έχει πληγεί σοβαρά από όλα αυτά. «Έχουν τρομάξει πολλούς από τους πελάτες μου. Όλες οι μητέρες από το σχολείο, με τα παιδιά που έρχονταν εδώ, σταμάτησαν να έρχονται πια τα απογεύματα».

«Στην αρχή, τους εξυπηρετήσαμε, ως συνήθως, μέχρι που άρχισαν να κάνουν δοσοληψίες ναρκωτικών στην βεράντα μου», θυμάται, περιγράφοντας ένα περιστατικό που την οδήγησε να εμπλέξει την αστυνομία.

 «Στέλνουν αστυνομικούς εδώ σε εμάς, αλλά η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Πού είναι η ασφάλεια;», αναρωτιέται!!!

Απαντώντας σε κατηγορίες για ρατσισμό, η Martinez διευκρινίζει: «Δεν είναι ρατσισμός. Δεν μας αρέσει να έχουμε είκοσι άτομα εδώ γύρω, από τις εννιά το πρωί μέχρι τις εννιά το βράδυ, να μην κάνουν τίποτα, να παίρνουν ναρκωτικά, να κάνουν δοσοληψίες και να τρομάζουν όλα τα παιδιά που έπαιζαν εδώ στην πλατεία»

«Έρχονται και μου δείχνουν πως θα μου κόψουν τον λαιμό και με αποκαλούν ρατσίστρια», καταλήγει, κάτι που κάνουν και σε άλλους κατοίκους της περιοχής!!!

Δείτε το συνταρακτικό βίντεο:

el.gr