epa09877336 United States Secretary of Health and Human Services Xavier Becerra (L) at a joint press conference with Director General of the World Health Organisation Director-General Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus (R) at the Department for Health and Human Services in Washington DC, USA, 07 April 2022. EPA/WILL OLIVER

Σ.Σ: “ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ….ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ….”

Τι δήλωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας
Ο μη εκλεγμένος παγκοσμιοποιητής και αρχηγός του ΠΟΥ, Tedros Adhanom Ghebreyesus, κηρύσσει τον πόλεμο στο κρέας και την παραδοσιακή γεωργία, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης της «κλιματικής αλλαγής», γράφουν ΜΜΕ και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου!

Όπως έχει αναφέρει σε σχετικά πρόσφατη τοποθέτησή του:

«Τα συστήματα διατροφής μας, βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων και του πλανήτη!

Τα συστήματα διατροφής, συμβάλλουν στο 30% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα τρίτο της παγκόσμιας επιβάρυνσης των ασθενειών.

Ο μετασχηματισμός των συστημάτων τροφίμων είναι επομένως απαραίτητος, μεταβαίνοντας σε πιο υγιή, διαφοροποιημένα και περισσότερο φυτικό διατροφολόγιο (σ.σ. Τρόφιμα εργαστηρίου;;;)!

Εάν τα διατροφικά συστήματα παρείχαν υγιεινή διατροφή σε όλους, θα μπορούσαμε να σώσουμε 8 εκατομμύρια ζωές ετησίως.

Ο «ΠΟΥ» δεσμεύεται στην υποστήριξη των κρατών, στην ανάπτυξη και εφαρμογή πολιτικής για την βελτίωση της διατροφής (σ.σ. Αλλαγή συστήματος παραγωγής τροφίμων; Τι θα γίνει με την παραδοσιακή γεωργία και κτηνοτροφία; Ήδη οι αγρότες σε όλη την Ευρώπη είναι με τα τρακτέρ στους δρόμους)»!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA