Σε δύσκολη θέση έφερε τον εαυτό του ο Περιφερειαρχης και είναι να απορεί κανεις πως με τόση εμπειρία υπέπεσε σε τέτοια λουμπα με τα της Εγνατιας….Δεν παίζει κανεις ούτε σε μια χαλαρή συζήτηση με τέτοια θέματα γράφαμε πολύ περισσότερο διότι είναι και τεχνικός στο επάγγελμα του.. Μέχρι εξώδικο φέρεται να του έστειλε η ΕΓΝΑΤΙΑ η οποία φυσικά δεν θα μπορούσε να αντιδράσει κι αλλιως..

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το εξώδικο είναι γραμμένο σε υψηλούς και αυστηρούς τόνους με αποδέκτη τον Περιφερειάρχη ενώ σύμφωνα με πηγές ακολούθησε και συνάντηση στην Περιφέρεια Ηπείρου μεταξύ στελεχών της Εγνατίας.

Την ίδια ώρα το Υπουργείο Υποδομών γίνεται καθημερινά αποδέκτης εκατοντάδων τηλεφωνημάτων από όλη την χώρα από πολίτες, τουριστικά γραφεία, εταιρείες μεταφορών που ζητούν ενημέρωση για την κατάσταση του αυτοκινητοδρόμου.

Η πολιτική ηγεσία φέρεται σφόδρα ενοχλημένη από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και μάλλον αποδέχεται ανακουφιστικά τις ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί ήδη στη Βουλή ώστε εκεί να δοθούν απαντήσεις.

Ερωτήσεις προς το Υπουργείο Υποδομών έχουν κατατεθεί ήδη από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα και την Βουλευτή της Νέας Αριστεράς στο Νομό Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη.

Καθόλου άσχετη με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και τις σοβαρές παρενέργειες που προκλήθηκαν από τον θόρυβο που ξέσπασε δεν είναι η επίσκεψη του Υφυπουργού Νίκου Ταχιάου στη σήραγγα Μαλακασίου και η σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη στο Μέτσοβο.