Προετοιμάζεται συστηματικά η κοινή γνώμη για την έλευση των “εξωγήινων” που θα “βοηθήσουν” τον κόσμο να ξεπεράσει “την οικολογική κρίση”, τον κίνδυνο ενός πυρηνικού πολέμου και θα ενώσουν όλα τα έθνη “για το καλό μας”… Γίνεται επίκληση ακόμα και των δηλώσεων του “προφήτη” της διεθνιστικής τάξης Γιουβάλ Χαράρι..
Διαβάστε οπωσδήποτε το “Το τέταρτο σενάριο” του Δημοσθένη Λιακόπουλου για να καταλάβετε ακριβώς ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!!
Ένας βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας και πρώην αξιωματούχος των πληροφοριών ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συλλέγει ανέπαφα εξωγήινα σκάφη εδώ και δεκαετίες ως μέρος ενός προγράμματος ανάκτησης UFO που φέρεται να προσπαθεί να κρατήσει μυστικό.

Ο Ντέιβιντ Τσαρλς Γκρους, 36 ετών, είπε στο NewsNation ότι πρόσφατα παρέδωσε απόδειξη για ένα κρυφό πρόγραμμα, τόσο στο Κογκρέσο, όσο και στον γενικό επιθεωρητή της Κοινότητας Πληροφοριών ως μέρος μιας καταγγελίας.

«Πρόκειται για τεχνικά οχήματα που δεν είναι ανθρώπινης προέλευσης, ονομάστε τα διαστημόπλοια αν θέλετε, οχήματα εξωτικής προέλευσης μη ανθρώπινης προέλευσης που είτε έχουν προσγειωθεί είτε έχουν συντριβεί», είπε ο Γκρους τη Δευτέρα.

Ανέφερε επίσης ​​ότι σε ορισμένες περιπτώσεις βρέθηκαν περισσότερα οχήματα.

«Φυσικά, όταν ανακτάς κάτι που είτε προσγειώθηκε είτε συνετρίβη, μερικές φορές συναντάς νεκρούς πιλότους και, είτε το πιστεύεις είτε όχι, όσο φανταστικό κι αν ακούγεται, είναι αλήθεια», υποστήριξε.
«Σίγουρα δεν είμαστε μόνοι», συνέχισε ο Γκρους. «Τα δεδομένα δείχνουν αρκετά εμπειρικά ότι δεν είμαστε μόνοι».
Οι δηλώσεις του Γκρους, ο οποίος κάποτε εργαζόταν στην ομάδα εργασίας Unidentified Aerial Phenomena (UAP) της κυβέρνησης, αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από τον επιστημονικό ιστότοπο Debrief νωρίτερα τη Δευτέρα .

Ποιος είναι ο David Charles Grusch
Ο πληροφοριοδότης, ο 36χρονος David Charles Grusch, είναι ένας παρασημοφορημένος πρώην αξιωματικός μάχης στο Αφγανιστάν που συνέχισε να εργάζεται στο National Geospatial-Intelligence Ageny (NGA) και στο Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης (NRO) – όπου υπηρέτησε στην Ειδική Ομάδα Αγνώστου Ταυτότητας Εναέριων Φαινομένων από το 2019-2021. Στη συνέχεια, από τα τέλη του 2021 έως τον Ιούλιο του 2022, ήταν συν-επικεφαλής της NGA για την ανάλυση UAP και εκπρόσωπός της στην ομάδα εργασίας, η οποία ιδρύθηκε για να διερευνήσει τα UFO – τα οποία τώρα ονομάζονται επίσημα «αγνώστου ταυτότητας ανώμαλα φαινόμενα» ή UAP.

Ο Grusch, που τώρα εκπροσωπείται από δικηγόρο που υπηρέτησε ως ο αρχικός Γενικός Επιθεωρητής της Κοινότητας Πληροφοριών (ICIG), μίλησε με τους δημοσιογράφους Leslie Kean και τον Ralph Blumenthal, βετεράνο δημοσιογράφο των NY Times,

Σύμφωνα με το όσα αναφέρθηκαν και δημοσιεύτηκαν στο The Debrief;

Οι ανακτήσεις μερικών θραυσμάτων μέχρι και άθικτων οχημάτων έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση, τους συμμάχους της και τους εργολάβους άμυνας.
«Το υλικό περιλαμβάνει άθικτα και μερικώς άθικτα οχήματα.“
Σύμφωνα με την ανάλυση, τα αντικείμενα είναι «εξωτικής προέλευσης (μη ανθρώπινη νοημοσύνη, είτε εξωγήινης είτε άγνωστης προέλευσης) με βάση τις μορφολογίες του οχήματος και τις δοκιμές επιστήμης υλικών και την κατοχή μοναδικών ατομικών διατάξεων και ραδιολογικών υπογραφών».
Τα «προγράμματα» των UFO έχουν από καιρό κρυφτεί μέσα σε «πολλαπλές υπηρεσίες σε συμβατικά προγράμματα μυστικής πρόσβασης χωρίς κατάλληλη αναφορά σε διάφορες εποπτικές αρχές».
Ο Gorsuch είπε στο Κογκρέσο για την ύπαρξη ενός δεκαετούς «δημοσίως άγνωστου Ψυχρού Πολέμου για την ανάκτηση και εκμετάλλευση φυσικού υλικού – ένας ανταγωνισμός με σχεδόν ομότιμους αντιπάλους όλα αυτά τα χρόνια για τον εντοπισμό συντριβών / προσγειώσεων UAP και την ανάκτηση του υλικού για εκμετάλλευση / αντίστροφη μηχανική για τη συγκέντρωση ασύμμετρων πλεονεκτημάτων εθνικής άμυνας».
Υλικά από αντικείμενα μη ανθρώπινης προέλευσης βρίσκονται στην κατοχή άκρως απόρρητων “μαύρων” προγραμμάτων (οι διαβαθμισμένες τοποθεσίες, τα ονόματα και άλλα ειδικά δεδομένα των οποίων παρασχέθηκαν στον Γενικό Επιθεωρητή και στο προσωπικό της επιτροπής πληροφοριών).
Σύμφωνα με μια μη διαβαθμισμένη εκδοχή της καταγγελίας του, ο Grusch έχει άμεση γνώση ότι οι διαβαθμισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με UAP έχουν παρακρατηθεί ή / και αποκρυφτεί από το Κογκρέσο από «στοιχεία» της κοινότητας πληροφοριών «για να εμποδίσουν σκόπιμα τη νόμιμη εποπτεία του Κογκρέσου στο πρόγραμμα UAP».
“Μια τεράστια γκάμα από τους πιο εξελιγμένους αισθητήρες μας, συμπεριλαμβανομένων των διαστημικών πλατφορμών, έχουν χρησιμοποιηθεί από διαφορετικές υπηρεσίες, συνήθως εις τριπλούν, για να παρατηρήσουν και να προσδιορίσουν με ακρίβεια την εξωπραγματική φύση, την απόδοση και το σχεδιασμό αυτών των ανώμαλων μηχανών, οι οποίες στη συνέχεια διαπιστώνεται ότι δεν είναι γήινης προέλευσης», δήλωσε ο Jonathan Grey, αξιωματικός πληροφοριών που ειδικεύεται στην ανάλυση UAP στο Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Αέρα και Διαστήματος.

«Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι», συνέχισε ο Γκρέι. «Οι ανακτήσεις αυτού του είδους δεν περιορίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, και όμως μια παγκόσμια λύση συνεχίζει να μας διαφεύγει».

Θέλουν να “ενώσουν τον κόσμο” με το αφήγημα των “εξωγήινων”
«Ελπίζω ότι αυτή η αποκάλυψη θα χρησιμεύσει ως οντολογικό σοκ κοινωνιολογικά και θα παράσχει ένα γενικά ενωτικό ζήτημα για τα έθνη του κόσμου να επανεκτιμήσουν τις προτεραιότητές τους», ανέφερε.

Λίγες μέρες πριν τις αποκαλύψεις του Γκρους, ο Christopher Mellon ο οποίος είναι επενδυτής ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου, ερευνητικός συνεργάτης με το Galileo Project του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και ανώτερος σύμβουλος των Αμερικανών για την Ασφαλή Αεροδιαστημική, έκανε, στο ίδιο μήκος κύματος, τις ακόλουθες συγκλονιστικές αναφορές:
“Από το 2017, η ζωή μου κυριαρχείται από προσπάθειες να βοηθήσω το Κογκρέσο και το κοινό να ανακαλύψουν την αλήθεια για τα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα (UAP), αυτά που πολλοί εξακολουθούν να αναφέρουν ως UFO.

Έχω χάσει το μέτρημα του αριθμού των πόλεων που επισκέφτηκα, των συναντήσεων που παρακολούθησα, των βιβλίων, των άρθρων, των εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης και των ωρών που αφιερώθηκα στο τηλέφωνο. Στην αρχή, στόχος μου ήταν απλώς να βοηθήσω την κυβέρνησή μας να ξεπεράσει μια κραυγαλέα αποτυχία πληροφοριών. Τα UAP παραβίαζαν συστηματικά τον περιορισμένο εναέριο χώρο των ΗΠΑ, αλλά αυτές οι συναντήσεις, που τεκμηριώθηκαν σε βίντεο του πιλοτηρίου, δεν αναφέρονταν στη στρατιωτική αλυσίδα διοίκησης λόγω του στίγματος που περιβάλλει αυτό το ζήτημα. Δεν ήταν σαφές εάν αυτά τα παράξενα σκάφη ήταν ρωσικά, κινέζικα, εξωγήινα ή κάποιος συνδυασμός των παραπάνω.

Σε στενή συνεργασία με τον πρώην αξιωματούχο του Πενταγώνου, Lue Elizondo και αργότερα με μια ομάδα αεροπόρων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, τραβήξαμε γρήγορα την προσοχή του Κογκρέσου. Καταφέραμε να τους πείσουμε ότι τα φαινόμενα ήταν πραγματικά και η Αμερική έπρεπε να αναλάβει δράση για να καθορίσει τις δυνατότητες αυτών των σκαφών και την ταυτότητα και τις προθέσεις των χειριστών τους. Προς έκπληξη και χαρά μου, το 2020 η Επίλεκτη Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας (SSCI) υιοθέτησε την πρότασή μου να ζητήσει μια επίσημη έκθεση για το UAP από την κοινότητα των πληροφοριών. Η «Προκαταρκτική Αξιολόγηση» που προέκυψε έφτασε τον Ιούνιο του 2021. Αν και ήταν εξαιρετικά ατελής, εντόπισε 144 στρατιωτικές συναντήσεις UAP από το 2004, αριθμός που έκτοτε έχει αυξηθεί σε πάνω από 800 στρατιωτικές αναφορές UAP μέχρι τις αρχές του 2023. Το Κογκρέσο έλαβε πρόσθετα βήματα, ιδρύοντας το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών σε όλους τους τομείς (AARO).

Υπήρξε στενή επαφή με τα ΑΤΙΑ;;
Όμως, παρά τις ανακαλύψεις στην κυβερνητική διαφάνεια σχετικά με αυτές τις παρατηρήσεις, υπάρχει ένα πράγμα που το Πεντάγωνο και η κοινότητα πληροφοριών δεν έχουν μιλήσει μέχρι στιγμής, και αυτό είναι εάν είχαν άμεση επαφή με αυτά τα αντικείμενα. Υπάρχουν επίμονες φήμες ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέκτησε «υλικά πρόσκρουσης» από το UAP, και ακόμη ότι η κυβέρνηση εργάζεται κρυφά για να αναστρέψει την τεχνολογία (να αναπαράγει δηλαδή την τεχνολογία που έχει εντοπίσει).

Η AARO είναι επιφορτισμένη με την επανεξέταση όλων των συμφωνιών μη αποκάλυψης (NDA) που σχετίζονται με το UAP. αξιολόγηση όλων των ιστορικών εγγράφων πληροφοριών UAP· και επεκτείνοντας τις προστασίες σε οποιονδήποτε έχει υπογράψει μια επίσημη συμφωνία μυστικότητας της κυβέρνησης των ΗΠΑ που σχετίζεται με το UAP, επιτρέποντάς τους έτσι να εμφανιστούν χωρίς φόβο δίωξης.

Με μια κίνηση τότε αυτό το νέο γραφείο θα μπορούσε να λύσει μια από τις μεγαλύτερες κυβερνητικές θεωρίες συνωμοσίας και τα πιο βαθιά επιστημονικά ερωτήματα όλων των εποχών: Είμαστε μόνοι στο σύμπαν; Ήρθε η ώρα να το κάνουν.
Από τότε που ιδρύθηκε το AARO, τους έχω παραπέμψει τέσσερις μάρτυρες που ισχυρίζονται ότι έχουν γνώση ενός μυστικού κυβερνητικού προγράμματος των ΗΠΑ που περιλαμβάνει την ανάλυση και την εκμετάλλευση υλικών που ανακτώνται από σκάφη που δεν προέρχονται από αυτόν τον κόσμο. Άλλες πηγές που, σωστά ή αδίκως, δεν εμπιστεύονται την ηγεσία της AARO, επικοινώνησαν επίσης μαζί μου με πρόσθετες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με ένα υποτιθέμενο μυστικό πρόγραμμα αντίστροφης μηχανικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ορισμένοι έχουν παράσχει πληροφορίες στον γενικό επιθεωρητή της κοινότητας πληροφοριών, άλλοι απευθείας στο προσωπικό των επιτροπών εποπτείας του Κογκρέσου. Καθώς αυτή η διαδικασία έχει προχωρήσει, και η αξιοπιστία αυτών των ισχυρισμών έχει αυξηθεί, το ίδιο ισχύει και για τις ανησυχίες μου. Τι θα συμβεί αν βοηθήσω να ανοίξουμε ένα γνήσιο κουτί της Πανδώρας, δημοσιεύοντας πληροφορίες που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές, αποσταθεροποιητικές ή για πολλούς απλώς τρομακτικές; Έπρεπε επανειλημμένα να αναρωτηθώ:

«Είναι η αποκάλυψη είναι προς το συμφέρον του κοινού; Κάνω το σωστό να φέρω στο φως αυτό που θα μπορούσε να είναι το πιο βαθιά θαμμένο μυστικό της Αμερικής;»
Η πιο αναζωογονητική καθοδήγηση που έχω λάβει προήλθε από τη γερουσιαστή Kirsten Gillibrand (DN.Y.), η οποία είναι πρόεδρος της Υποεπιτροπής Αναδυόμενων Απειλών και Δυνατοτήτων των Ενόπλων Υπηρεσιών της Γερουσίας και μέλος της Επίλεκτης Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στη Γερουσία, ρώτησα: «Έχετε ξεκινήσει μια έρευνα που θα μπορούσε να αποδείξει ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη γη. Τι γίνεται αν η απάντηση αποδειχτεί ναι; Θα υποστηρίξατε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με τον αμερικανικό λαό;» Εξάλλου, η AARO δεν υποχρεούται να μοιραστεί τα ευρήματά της με το κοινό, μόνο το Κογκρέσο. Χωρίς να διστάσει απάντησε: «Φυσικά! Γιατί όχι?” Σκέφτηκα ότι ήταν μια εξαιρετική απάντηση γιατί πάντα πίστευα ότι το κοινό έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια.

Μετά από πολύ προβληματισμό, κατέληξα και στο ότι το κοινό πρέπει να μάθει την αλήθεια.
Καλύτερα να έχουμε αποκαλύψει με τους όρους μας παρά να γίνει ένα ξαφνικό γεγονός που μπορεί να προκαλέσει πανικό.
Δεν ελέγχουμε το UAP . Οι εμπορικές δορυφορικές εικόνες γίνονται πανταχού παρούσες και ήδη γράφονται αλγόριθμοι για την αναγνώριση των UAP από το διάστημα. Καθώς αναπτύσσονται πιο ισχυροί, αποκλειστικοί αισθητήρες για τη συλλογή δεδομένων UAP, είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν πιο συναρπαστικές εικόνες και δεδομένα UAP. Αν και το UAP γενικά φαίνεται να αποφεύγει τη δημόσια έκθεση, υπάρχουν εξαιρέσεις. Για παράδειγμα: το περιστατικό του Μαρτίου 1950 στο οποίο δεκάδες UAP πέταξαν πάνω από το Farmington του Νέου Μεξικού στο φως της ημέρας, τη διάσημη αερογέφυρα της Ουάσιγκτον τα διαδοχικά Σαββατοκύριακα τον Ιούλιο του 1952, η «Νύχτα των ΑΤΙΑ» στη Βραζιλία το 1986 και τα « Φώτα του Φοίνιξ το 1997.

Την επόμενη φορά που θα γίνει μια μαζική αερογέφυρα UAP σε μια μεγάλη πόλη, ή ακόμα και ένα συμβάν όπως το περιστατικό στο αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο το 2006, οι πανταχού παρούσες βιντεοκάμερες και τα ισχυρά ραντάρ που θα καλύψουν το συμβάν θα παρέχουν πολύ πιο ουσιαστικές ποσότητες δεδομένων με ολοένα και μεγαλύτερα επίπεδα λεπτομέρειας. Καλύτερα να έχουμε αποκαλύψει με τους όρους μας παρά να γίνει ένα ξαφνικό γεγονός που μπορεί να προκαλέσει πανικό.

Η αποκάλυψη είναι μόνο θέμα χρόνου . Ξένα έθνη και μη στρατιωτικές επιστημονικές ομάδες σε όλο τον κόσμο αναλαμβάνουν όλο και πιο εξελιγμένες και εκτεταμένες εκστρατείες συλλογής UAP. Το Galileo Project στο Χάρβαρντ, με επικεφαλής τον Δρ. Avi Loeb, πρώην Πρόεδρο του Τμήματος Αστρονομίας του Χάρβαρντ, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Πολλές άλλες εγχώριες και ξένες ομάδες που κυμαίνονται από τον Επιστημονικό Συνασπισμό για Μελέτες UAP , τους Αμερικανούς για την Ασφαλή Αεροδιαστημική και τα Εργαστήρια Enigma ερευνούν επίσης, όπως και πολλές ξένες κυβερνήσεις, από την Ιαπωνία μέχρι τη Γαλλία.

Το Συνέδριο προχωρά . Ορισμένα αξιόπιστα άτομα έχουν μοιραστεί συναρπαστικές πληροφορίες κεκλεισμένων των θυρών σε συναντήσεις με το προσωπικό του Κογκρέσου, τον γενικό επιθεωρητή της κοινότητας πληροφοριών και την AARO. Το Κογκρέσο θα πρέπει να αναζητήσει μια έκθεση από το ICIG σχετικά με τα στοιχεία που έχει αποκτήσει σχετικά με το ζήτημα των ανακτήσεων σύγκρουσης. Αυτό από μόνο του μπορεί να είναι αρκετό για να παρέχει στοιχεία που επιβεβαιώνουν την αλήθεια των μακροχρόνιων κατηγοριών σχετικά με τη συγκάλυψη της ανακτημένης τεχνολογίας που δεν προέρχεται από αυτόν τον κόσμο. Στόχος δεν είναι η δίωξη ή η τιμωρία, αλλά η αποκάλυψη της αλήθειας.”

Εάν έχουμε ανακτήσει τεχνολογίες εκτός κόσμου, τα καλύτερα και πιο έξυπνα μυαλά μας θα πρέπει να ασχοληθούν με την αξιολόγησή τους.
Η μυστικότητα καταπνίγει την επιστήμη . Εάν έχουμε ανακτήσει τεχνολογίες εκτός κόσμου, τα καλύτερα και πιο έξυπνα μυαλά μας θα πρέπει να ασχοληθούν με την αξιολόγησή τους. Υποθέτοντας ότι η τεχνολογία πρόωσης UAP είναι διαφορετική από οτιδήποτε είναι γνωστό στο κοινό, ένα επιτυχημένο πρόγραμμα αντίστροφης μηχανικής μπορεί να επιφέρει επανάσταση στις τεχνολογίες ενέργειας, μεταφορών και υλικών. Ίσως μπορέσουμε να επιταχύνουμε τη μετάβαση σε καθαρή και φθηνή ενέργεια. ίσως ακόμη και να αναπτύξουν υπεραγώγιμα υλικά και τεχνολογίες πρόωσης που είναι πλέον το υλικό των ταινιών του Χόλιγουντ.

Αναπλαισίωση των διεθνών σχέσεων
Ώρα να μειωθούν οι διεθνείς εντάσεις. Αν αποδειχτεί ότι είχαμε κάποια επαφή με άλλες μορφές ζωής, μια αναπλαισίωση των διεθνών σχέσεων θα ήταν αναπόφευκτη, σχεδόν σίγουρα προς το καλύτερο. Στο βαθμό που οι ΗΠΑ διαθέτουν αυτά τα υλικά και οι αντίπαλοί μας δεν έχουν, αυτό θα μπορούσε να προσφέρει νέα και άνευ προηγουμένου μόχλευση για τις ΗΠΑ Οι αντίπαλοί μας φυσικά θα φοβούνται μονομερείς προόδους εκ μέρους των ΗΠΑ που καθιστούν τις άμυνες και την τεχνολογία τους απαρχαιωμένες. Οι αντίπαλοι δεν πτοούνται αν αγνοούν τις στρατιωτικές δυνατότητες των αντιπάλων τους. Καλύτερα να ξέρουν. Και αν κάποια από αυτές τις χώρες έχει επίσης ανακτήσει την τεχνολογία εκτός κόσμου, πολύ περισσότερος λόγος να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτό που έχουμε αντί να κινδυνεύουμε να ξεπεραστεί στην έρευνα και την ανάπτυξη. Πάνω απ ‘όλα, μόλις καταστεί σαφές ότι δεν είμαστε μόνοι, αυτό θα μειώσει ή θα εκτρέψει τις εντάσεις μεταξύ των κορυφαίων πυρηνικών δυνάμεων.«Στην εμμονή μας με τους ανταγωνισμούς της στιγμής, συχνά ξεχνάμε πόσο πολύ συνδέονται όλα τα μέλη της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια εξωτερική, καθολική απειλή για να μας κάνει να αναγνωρίσουμε αυτόν τον κοινό δεσμό. Περιστασιακά σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανίζονταν οι διαφορές μας παγκοσμίως αν αντιμετωπίζαμε μια εξωγήινη απειλή έξω από αυτόν τον κόσμο».

Καμία επικείμενη απειλή . Φαίνεται απίθανο ότι η αποκάλυψη της αλήθειας θα άλλαζε το μοτίβο της συμπεριφοράς των UAP που παρατηρούμε εδώ και πολλές δεκαετίες. Οι κρυφές δραστηριότητες σε όλο τον πλανήτη και στους ωκεανούς μας είναι πιθανό να συνεχιστούν. Στην απίθανη περίπτωση που υπάρχει απειλή, οι πιθανότητές μας να επιβιώσουμε είναι προφανώς πολύ μεγαλύτερες εάν αναγνωρίσουμε τη δυνατότητα και συνεργαστούμε με άλλα έθνη για να αναπτύξουμε ένα αποτελεσματικό αποτρεπτικό μέσο. Αν και δεν βιώνουμε επιθετικές ενέργειες, υπάρχει ένα μοτίβο επίμονης επιτήρησης γύρω από τα πεδία δοκιμών και τις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Άμυνας, ειδικά τις ικανότητές μας για πυρηνικά όπλα . Ας ελπίσουμε ότι οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τις στρατιωτικές μας δυνατότητες είναι καθαρά αμυντικό.

Ο Spark χρειαζόταν ζωτικά τη συνεργασία. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο πιθανό να σοκάρει την ανθρωπότητα από τον σημερινό της εφησυχασμό από την αποκάλυψη ότι δεν είμαστε μόνοι. Το είδος μας και ο πλανητικός πολιτισμός μας ακολουθεί μια επικίνδυνη τροχιά, που περιλαμβάνει μια σοβαρή προοπτική πυρηνικής ανάφλεξης. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, όλα τα έθνη αντιμετωπίζουν την κοινή προοπτική της επιτάχυνσης της οικολογικής καταστροφής, της διάδοσης πυρηνικών, χημικών και βιολογικών όπλων και την απειλή ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα γίνει όπλο ή θα στραφεί εναντίον της ανθρωπότητας.”

Επικαλείται το Χαράρι!!!
Και συνεχίζει αναφέροντας “Όπως έχει παρατηρήσει ο λαμπρός Ισραηλινός ιστορικός Yuval Hariri,«Κάθε ένα από αυτά τα τρία προβλήματα — πυρηνικός πόλεμος. Η οικολογική κατάρρευση και η τεχνολογική αναστάτωση — είναι αρκετά για να απειλήσουν το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού. Αλλά μαζί, συνθέτουν μια άνευ προηγουμένου υπαρξιακή κρίση, ειδικά επειδή είναι πιθανό να ενισχύουν και να επιδεινώνουν το ένα το άλλο». Συνεχίζει λέγοντας, «ένας κοινός εχθρός είναι ο καλύτερος καταλύτης για τη διαμόρφωση μιας κοινής ταυτότητας…»

Ποιος καλύτερος τρόπος να παρέχουμε έναν υπαρξιακό καταλύτη;

Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον μας να παρακολουθούμε τα γεγονότα του θέματος του UAP όπου κι αν οδηγούν. Όλα τα έμβια όντα, όλα τα έθνη και οι εταιρείες, μπορούν να επιβιώσουν μόνο αν συνεχίσουν να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Αλλά για να το κάνουμε αυτό πρέπει να γνωρίζουμε τα γεγονότα. Δεν μπορούμε να προσαρμοστούμε σε αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε. Η απόκρυψη τέτοιων ζωτικής σημασίας πληροφοριών, αν όντως δεν είμαστε μόνοι, θέτει ένα τεράστιο εμπόδιο για την κατανόηση και την επιτυχή προσαρμογή στον κόσμο γύρω μας. Τα ψέματα και η παραπληροφόρηση μολύνουν ήδη τον δημόσιο λόγο. Δεν μπορούμε να κάνουμε ουσιαστικές συζητήσεις για την πολιτική, εάν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε καν για τα βασικά δεδομένα.

Ομολογουμένως, η αποκάλυψη θα ήταν αρχικά συγκλονιστική και αποπροσανατολιστική, αλλά αναγκαστικά θα τροποποιούσαμε τις πεποιθήσεις μας για να προσαρμόσουμε μια νέα κατανόηση του σύμπαντος και της θέσης μας μέσα σε αυτό. Αυτό που θεωρείται πιθανό τεχνολογικά σίγουρα θα άλλαζε, αλλά εάν η κυβέρνησή μας μπορέσει να αποκαλύψει την αλήθεια ενός τόσο βαθύ μυστικού, θα αποδείξει ότι και η κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει. Ίσως μπορούμε να οικοδομήσουμε πάνω σε αυτό, ίσως ακόμη και να μετριάσει τη δυναμική της τρέχουσας, τρομακτικά πολωμένης πολιτικής μας διαδικασίας.

Μερικοί άνθρωποι θα φοβούνται την αλλαγή, όπως πάντα, αλλά η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και όπως πάντα όσοι την αναγνωρίζουν και την αγκαλιάζουν είναι πιο πιθανό να ωφεληθούν. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι αν τα UAP είναι εκδηλώσεις εξωγήινης νοημοσύνης, αυτή η εκπληκτική αποκάλυψη μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος της ανθρωπότητας.”