Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κουβέλας σχετικά με το ερώτημα που βασανίζει πολλούς Έλληνες από τη στιγμή που έμαθαν ότι εξαπατήθηκαν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σχετικά με το εμβόλιο.

Ο δημοφιλής γιατρός απάντησε στο ερώτημα αν υπάρχει αντίδοτο για όσους έκαναν το εμβόλιο κατά του Covid και αν μπορούν να σωθούν από την περίπτωση να πέσουν θύμα ξαφνικού θανάτου:

“Επειδή με ρωτάνε πολλοί, τι «αντίδοτο» υπάρχει για την πρωτείνη «ακίδα» του εμβολίου, η απάντηση είναι κανένα!!! Όλα τα άλλα είναι αναπόδεικτες και κατά κανόνα ανορθολογικές προτάσεις, που με τον μανδύα της επιστήμης, πλουτίζουν κάποιους, εις υγείαν των κορόιδων!
Γενικώς χρησιμοποιούνται «φυσικά» αντιφλεγμονώδη, αντιπηκτικά και αντιαιμοπεταλιακά προϊόντα!
Για να μην φοβάται λοιπόν ο πολίτης και συνάνθρωπός μου, αυτό που σίγουρα συμβαίνει είναι ότι η ακίδα σε κάποιο χρονικό διάστημα (λίγων μηνών) εξουδετερώνεται από τα αντισώματα που παράγονται. Αν κάποιος επιθυμεί, μπορεί να κάνει τυπικές εξετάσεις για φλεγμονή και πήξη του αίματος, που του γράφει ο ιατρός του!
Μην ενισχύετε την ανοησία!
Τον κόσμο κυβερνάει η ανάγκη και ο φόβος. Οποιοσδήποτε τα χρησιμοποιεί να είστε βέβαιοι ότι προσπαθεί να ελέγξει και να εκμεταλλευτεί! ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ”

karditsastakra