«Γιατί να χρειάζεσαι έναν άλλον άνθρωπο»: Η τεχνητή νοημοσύνη θα δώσει ζωή στις κούκλες του σεξ, λέει ο πρώην στέλεχος της Google!

Οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσαν σύντομα να οδηγήσουν στο να «ζωντανεύουν» οι κούκλες του σεξ και οι ιστότοποι γνωριμιών να πλημμυρίζουν με ρεαλιστικά είδωλα τεχνητής νοημοσύνης, ισχυρίστηκε ο πρώην επικεφαλής επιχειρήσεων της Google X, Mo Gawdat.

Κατά την διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Impact Theory podcast, το πρώην στέλεχος στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Google είπε ότι η σύγκλιση της τεχνητής νοημοσύνης, της εικονικής και της επαυξημένης πραγματικότητας μπορεί να καταλήξει να αλλάξει τον ίδιο τον ιστό της κοινωνίας και να δημιουργήσει έναν «πολύ σημαντικό επανασχεδιασμό αγάπης και σχέσεων».

«Το σεξ συμβαίνει στον εγκέφαλο στο τέλος της ημέρας και η φυσική του πτυχή δεν είναι τόσο δύσκολο να προσομοιωθεί», πρόσθεσε. «Πηγαίνετε μερικά χρόνια παρακάτω και σκεφτείτε το Neuralink και άλλους τρόπους απευθείας σύνδεσης με το νευρικό σας σύστημα, γιατί να χρειάζεστε έναν άλλο [άνθρωπο];» ρώτησε ο Γκαουντάτ. (ΕΔΩ ο τελικός σκοπό με την τεχνητή νοημοσύνη)!