epa09723086 A child receives a shot of Covid-19 vaccine in Bordeaux, France, 02 February 2022. The facility provides adults, and children between 5 and 11 year of age, with either Pfizer or Moderna vaccines. Following the decision of the French Ministry of Health, kids can be vaccinated with the agreement of a single parent. EPA/CAROLINE BLUMBERG

Δεν τα λέει αυτά κάποιο τυχαίο πρόσωπο…

«Η θέση μου δεν είναι κατά της επιστήμης. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, είμαι υπέρ των εμβολίων».

Με τα παραπάνω λόγια ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα επρόκειτο να ξεστομίσει για τα εμβόλια.

Αναλυτικότερα:

«Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι δεν μπορείτε να μηνύσετε τις εταιρείες που παράγουν εμβόλια ανεξαρτήτως του πόσο σοβαρές είναι οι παρενέργειες που σας προκάλεσαν και ανεξαρτήτως του πόσο τοξικό είναι το συστατικό τους. Είναι εντελώς υποκινούμενες. Είναι το μόνο φάρμακο που εξαιρείται από τον έλεγχο ασφαλείας.

Οπότε τώρα 1 από τα 72 εμβόλια που χορηγούνται στα παιδιά μας υποχρεωτικά έχει δοκιμαστεί ποτέ έναντι εντός εικονικού φαρμάκου; Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να πει με επιστημονική βεβαιότητα εάν αυτό το εμβόλιο αποτρέπει περισσότερα προβλήματα από όσα προκαλεί. Κι εγώ δεν νομίζω ότι πρέπει να επιβάλλουμε ιατρικές πράξεις σε απρόθυμους Αμερικανούς, εκτός αν γνωρίζουμε ακριβώς ότι αυτό το εμβόλιο πρόκειται να βοηθήσει τους ανθρώπους παρά να τους βλάψει».

Και εδώ έρχεται η πιο σοκαριστική αναφορά του:

«Εγώ έκανα 3 εμβόλια όταν ήμουν παιδί. Τα παιδιά μου τώρα έκαναν 72. Αυτό άλλαξε το 1989. Όσο γεννηθήκατε πριν από το 1989 η πιθανότητα να έχετε χρόνια νόσο ρευματοειδή αρθρίτιδα, διαβήτη, αυτισμό, τροφικές αλλεργίες είναι 12%. Αν γεννηθήκατε μετά το ’89 είναι 54% σύμφωνα με το HHS. Και κανείς δεν εξηγεί από που προέρχεται αυτό!! Από που προέρχεται όλος αυτός ο αυτισμός αν δεν είναι από τα εμβόλια;;;»:

(απεμπε-EPA photo)