“Λειτουργία” υπερηφανείας για τους ΛΟΑΤΚΙ σε παπικό χώρο λατρείας στις ΗΠΑ. Λίγες μέρες πριν, σε Ακολουθία που τέλεσε ο κος Ελπιδοφόρος και ήταν αφιερωμένη στην ονομαστική εορτή του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, υψώθηκε η σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, έξω από τον ναό

Στο παπικό πρακτορείο ειδήσεων CNA (Catholic News Agency) διαβάσαμε την είδηση ότι στις 15 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε «Λειτουργία Υπερηφάνειας» στην Καθολική Εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Ουάσιγκτον, αφιερωμένη στην προσευχή για τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινωνίας. Πρόκειται για ένα χώρο λατρείας στον οποίο φέρεται ότι παρευρίσκονται συχνά διάφοροι επώνυμοι πολίτες των ΗΠΑ. Ανάμεσα σε αυτούς ο Τζον Μπάϊντεν και η Νάνσυ Πελόζι.

Περίπου 250 άτομα παρακολούθησαν αυτή τη “λειτουργία” κρατώντας σημαίες ΛΟΑΤΚΙ και ένα πρόγραμμα με εικόνες της σημαίας αυτής, «η οποία αποτελεί σύμβολο της ομοφυλοφιλικής και τρανσέξουαλ “υπερηφάνειας”», όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα.

Κατά την διάρκεια αυτής της ιδιόμορφης “λειτουργίας”, έξω από τον παπικό χώρο λατρείας ήταν συγκεντρωμένα περίπου 20 άτομα, μέλη διάφορων παπικών οργανώσεων, τα οποία διαμαρτύρονταν γι’ αυτό το δρώμενο, πραγματοποιώντας μια δική τους “αγρυπνία”.

Σε άλλο δημοσίευμα της ομογενειακής ιστοσελίδας helleniscope.com διαβάσαμε ότι στις 10 Ιουνίου ο Αρχιεπίσκοπος των ΗΠΑ κ.Ελπιδοφόρος “τέλεσε Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Βαρθολομαίου της Επισκοπικής Εκκλησίας των ΗΠΑ στο Μανχάταν. Η ακολουθία, αφιερωμένη στην ονομαστική εορτή του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, τελέστηκε στον ναό, στον οποίο υψώνεται η σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας”.

To ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο κ.Ελπιδοφόρος ενοχλήθηκε επειδή “ένας από τους χορωδούς έστειλε email σε όλους τους υπόλοιπους τραγουδιστές με το μήνυμα ότι «δεν θα έρθει στον εσπερινό λόγω της γκέι σημαίας και των αηδιαστικών γεγονότων που προωθούσε αυτή η εκκλησία, ειδικά τη σημαία των ομοφυλοφίλων γύρω από τον Τίμιο Σταυρό»” καθώς επίσης ότι “η Επισκοπική Εκκλησία των Ηνωμένων Πολιτειών συμμετείχε στον «Μήνα Υπερηφάνειας» των ΛΟΑΤΚΙ”. Τελικά εκεί στην Ομογένεια υπάρχει ελπίδα!

Τελικά ο δικαιωματισμός, με κορωνίδα το δικαίωμα στην διαστροφή έχει αλώσει όλο τον χριστιανισμό, όλα τα δόγματα, μη εξαιρουμένης και της διοίκησης της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Τσουνάμι ορμητικό πλέον τα αντίχριστα και βλάσφημα δρώμενα σε όλο τον κόσμο με τον οικουμενισμό να δείχνει ξεκάθαρα πλέον το βρωμερό του πρόσωπο, με τους υπηρέτες του να προσβάλλουν συνειδητά πλέον τον Άγιο Τριαδικό Θεό.

Ζούμε την απόλυτη ηθική κατάπτωση. Το βαρέλι αυτό δεν έχει πάτο. Βυθιζόμαστε στο βούρκο καθημερινά και το χαστούκι από τον Ουρανό φαίνεται να είναι πολύ κοντά. Όμως ο Θεός αργεί αλλά δεν ξεχνά. Είναι δίκαιος δικαστής και όχι μόνο Θεός αγάπης. Είναι Θεός δικαιοσύνης, οπότε πρέπει να δούμε να πέφτει θειάφι από τον Ουρανό για να συνέλθουμε επιτέλους; Μήπως ξεχάσαμε τι έγινε στα Σόδομα και τα Γόμορα;

Αν υπάρχει μία ελπίδα είναι από κάποιους λαϊκούς σαν αυτό τον ψάλτη που αρνήθηκε να συμμετέχει στα θετρινίσματα του Ελπιδοφόρου. Δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος του κλήρου, επίσκοποι, παπάδες και μοναχοί, πάντες εξέκλιναν, άμα ηχρειώθησαν. Η Ορθοδοξία αυτή την στιγμή υπάρχει σε μονάδες του κλήρου και στον πιστό λαό. Μακριά λοιπόν από Ιεράρχες που ο λόγος και οι πράξεις τους δεν θυμίζουν σε τίποτα την παρακαταθήκη που μας άφησε ο Κύριός μας μέσω των Αγίων μας.

Ο Θεός βοηθός και καλή μετάνοια!. (1) spzh.news/gr
(2) spzh.news/gr

πηγή