Θα διαβάσετε ακολούθως την ανάλυση του bankingnews που συμπίπτει απολύτως με τις θέσεις μας τοσον καιρό.. Τμήματα της Ελληνικής δικαιοσύνης δείχνουν να διαπλέκονται απροσχημάτιστα πλέον με την ΝΔ στην εξουδετέρωση των εκ δεξιών αντιπάλων ιδιαιτέρως δε του Κασιδιάρη….Κορυφαία απόδειξη η καταγγελία αντιπροέδρου αρμόδιου τμήματος του Αρείου Πάγου για άσκηση πιέσεων απαγορεύσεως τότε των «Ελλήνων» και οιουδηποτε Τλς παντων έχει την στήριξη του έγκλειστου Κασιδιάρη ο οποιος για καποιο λόγο φαίνεται να προκαλεί ανησυχία στο περιβάλλον Μητσοτακη κι ενώ είναι μονάχα πρωτοδίκως καταδικασμένος εντούτοις αποκλείεται απ τα πάντα…

Δείτε όμως την ανάλυση και του banking news

Σε επικίνδυνες ατραπούς κινείται η Ελλάδα η οποία με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι μία κατ’ επίφαση κοινοβουλευτική Δημοκρατία. 
Οι αποδείξεις ότι η Ελλάδα κινείται σε έναν αυταρχικό κατήφορο είναι πολλές, παρά πολλές.
Η Ελλάδα θυμίζει λατινοαμερικανικό καθεστώς με τη διαπλοκή Εκτελεστικής Εξουσίας – Δικαιοσύνης που επέβαλε η κυβέρνηση της ΝΔ. 

Η υπόθεση των παρακολουθήσεων, η συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, η παρεμπόδιση του έργου της Ευρωπαίας εισαγγελέως και ο αποκλεισμός κομμάτων από εκλογικές διαδικασίες, επιβεβαιώνουν ότι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας». 
Και μπορεί στην περίπτωση των Σπαρτιατών καλώς να απεφάνθη η Δικαιοσύνη ότι δεν πρέπει να λάβουν μέρος στις Ευρωεκλογές ή και να αποβληθούν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. 

Η ΝΔ κατασκευάζει νόμους για να διώξει τους πολιτικούς αντιπάλους 

Οι Σπαρτιάτες είναι ξεκάθαρα ένα κόμμα που εισήλθαν στη Βουλή επειδή τους παρείχε στήριξη ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, πρώην Βουλευτής και Πρόεδρος του εθνικού κόμματος Έλληνες .
Ο Βασίλης Στίγκας ο πρόεδρος των Σπαρτιατών και κάποιοι άλλοι βουλευτές του εν λόγω κόμματος με παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και πρωτοφανείς για τη μεταπολίτευση παρασκηνιακές επαφές με την κυβέρνηση αποκήρυξαν τον Ηλία Κασιδιάρη, επαναβεβαιώνοντας πως η αχαριστία ανθεί στην Ελλάδα. 
Οι Σπαρτιάτες καλώς θα απομακρυνθούν από τη Βουλή αλλά η απόφαση να απαγγελθεί κατηγορία περί εξαπάτησης του εκλογικού κοινού είναι γελοία, έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρουν μια μέθοδο να ενεργοποιήσουν το εκλογοδικείο ώστε το εν λόγω κόμμα να τεθεί εκτός 

Θύμα πολιτικής δίωξης ο Κασιδιάρης 

Ο έγκλειστος Ηλίας Κασιδιάρης, ξεκάθαρα θύμα πολιτικής δίωξης στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, δεν έχει καμία σχέση με τους Σπαρτιάτες, οι οποίοι με τον αποκλεισμό τους από τις Ευρωεκλογές και την αποβολή τους από τη Βουλή θα πληρώσουν το τίμημα της προδοσίας. 
Ωστόσο ανησυχητικά επικίνδυνο είναι το γεγονός πως μία ολόκληρη πολιτεία μεθοδεύει και νομοθετεί, ώστε ο Ηλίας Κασιδιάρης που έχει καταδικαστεί μόνο πρωτόδικα, να μην μπορεί να κατέλθει σε εκλογικές αναμετρήσεις.
Του απαγορεύουν να μιλάει πολιτικά ή να στηρίζει κάποιο κόμμα, όποιο στηρίζει το εκλογοδικείο ή το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου το αποβάλλει.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό, η κυβέρνηση έχοντας μετατρέψει τη Δικαιοσύνη σε θεραπαινίδα της, έχει φτάσει στο σημείο να απαγορεύει και τις εξόδους στον έγκλειστο πολιτικό.
Ο σφιχτός και χυδαίος εναγκαλισμός της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε…Σομαλία που φιγουράρει πρώτη στον πίνακα με τις χώρες της Διαφθοράς.

Η Δικαιοσύνη είναι ελεγχόμενη και δεν το λέει το BN, το λέει η ίδια η Ευρώπη

Το ό,τι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα απονέμεται a la carte δεν το λέει το BN, το διατρανώνουν η Ευρωπαία εισαγγελέας και το ίδιο το ευρωκοινοβούλιο. 
«Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια. 
Μας μπλοκάρουν από το να εφαρμόσουμε δικαιοσύνη. 
Γιατί αν σου απαγορεύουν να κάνεις έρευνα, δεν μπορείς να αποκαλύψεις την αλήθεια.
Δυστυχώς, η συνταγματική πρόβλεψη πρέπει να αλλάξει. 
Γι’ αυτό το έχουμε ζητήσει και έχουμε στείλει επιστολή στην Commission.
Δεν είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε αυτό.
Δεν είμαστε οι νομοθέτες» δηλώνει η Ευρωπαία εισαγγελέας για το έγκλημα των Τεμπών. 
Στο ψήφισμά του, το Ευρωκοινοβούλιο για το προβληματικό ή το ανύπαρκτο κράτος δικαίου στην Ελλάδα καταγράφει τις φυσικές και προφορικές απειλές, καθώς και τις καταχρηστικές αγωγές (SLAPPS) εναντίον δημοσιογράφων από υψηλά ιστάμενους πολιτικούς, περιλαμβανομένων ανθρώπων του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, την παράνομη χρήση λογισμικού παρακολούθησης, όπως του Predador εναντίον πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων, ενώ επικρίνει την παράνομη εργαλειοποίηση του όρου απειλή για την εθνική ασφάλεια και σημειώνει την επιρροή του πρωθυπουργού στην ΕΥΠ, που τελεί υπό την άμεση εποπτεία του. 

www.bankingnews.gr