ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ”
ΒΙΝΤΕΟ
Γράφει η Andrea Widburg
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η πίστη στην κλιματική αλλαγή είναι μια από τις πιο αλαζονικές ιδέες που έχει εφεύρει ποτέ ο άνθρωπος. Υποθέτει ότι οι ενέργειές μας ελέγχουν τα ισχυρά και πολύπλοκα συστήματα της Γης και θεωρεί ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ζημιά που προκαλούμε με διάφορους τύπους ανθρώπινων θυσιών.

Τα πλάνα ενός μόνο από τους ανεμοστρόβιλους που κατέστρεψαν τις μεσοδυτικές και νότιες πολιτείες θα πρέπει να διαψεύσουν αυτό το είδος αλαζονείας.

Σύμφωνα με τους “προοδευτικούς’“ (είτε αυτοί είναι “αριστεροί” είτε “δεξιοί”), για κάθε καιρικό φαινόμενο που δεν τους αρέσει φταίνε τα ανθρώπινα όντα. Είτε κάνει πολύ ζέστη, είτε κάνει πολύ κρύο, είτε είναι πολύ υγρό, είτε είναι πολύ ξηρό, είτε είναι πολύ θυελλώδες, είτε είναι πολύ ήρεμο, είναι εξαιτίας της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Και όσον αφορά αυτούς, ο μόνος τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα είναι να απαλλαγεί η Γη από αυτούς τους υπερβολικά ισχυρούς ανθρώπους.

Εξάλλου, αν το καλοσκεφτείτε, κάθε πρωτοβουλία για την κλιματική αλλαγή έχει ως στόχο να κάνει την ανθρώπινη ζωή Hobbesian: “δυσάρεστη, κτηνώδη και σύντομη”.

Οι “προοδευτικές’“ πολιτικές θα στερήσουν από τους ανθρώπους τη θέρμανση που επιτρέπει την επιβίωση το χειμώνα και την ψύξη που κάνει τη ζωή βιώσιμη το καλοκαίρι.

Οι επιθέσεις τους στα λιπάσματα και τα ορυκτά καύσιμα θα φέρουν μια εποχή λιμού, επειδή οι καλλιέργειες δεν θα αναπτυχθούν σε αφθονία χωρίς λιπάσματα, και οι λίγες καλλιέργειες που θα αναπτυχθούν δεν θα μπορούν να συγκομιστούν ή να μεταφερθούν στην αγορά χωρίς ορυκτά καύσιμα.

Αυτές είναι οι πρακτικές αλλαγές που θέλουν να κάνουν οι κλιματολόγοι για να επιβάλουν την κυριαρχία τους πάνω στο κλίμα. Έχουν επίσης μια πιο πνευματική προσέγγιση, η οποία είναι το δόγμα των αμβλώσεων. Αν θυσιάσουμε τους ανθρώπους, η Γη θα μας αγαπήσει.

Κάποτε, οι λάτρεις της Γαίας έριχναν παιδιά στα ηφαίστεια ή έσφαζαν τελετουργικά ανθρώπους σε βάλτους. Τώρα, η ανθρωποθυσία λαμβάνει χώρα στην ιδιωτική στειρότητα του αμβλωτή.

Επιπλέον, επειδή αυτό δεν είναι αρκετό, η νοοτροπία “θυσιάζουμε ανθρώπους για να εξευμενίσουμε τη Γη” έχει περάσει στην ευθανασία, η οποία είναι μια ανθηρή επιχείρηση στον Καναδά και την Ευρώπη.

“Εμείς οι άνθρωποι είμαστε υπεύθυνοι”, είναι το ‘“προοδευτικο” μάντρα. Καταστρέψαμε το κλίμα και τώρα θα το σώσουμε καταστρέφοντας τους εαυτούς μας. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, σας προτείνω αυτό.)

Αλλά ένα σύντομο βίντεο από το Little Rock του Αρκάνσας, βάζει τα ψέματα σε αυτόν τον ευσεβή πόθο για την απόλυτη εξουσία της ανθρωπότητας πάνω στη Γη.

Δώστε προσοχή στην αγριότητα του ανέμου και στη συνέχεια παρατηρήστε τα πλάνα “πριν” και “μετά” αφού ένας μόνο ανεμοστρόβιλος πέρασε πάνω από έναν πυροσβεστικό σταθμό:

Todd Yakoubian
@KATVToddYak
New video – Inside the EF3 tornado next to the fire station at Breckenridge and N. Shackleford in west Little Rock. Mike Bennett and his friend were outside and ran for safety.
2:56 AM ∙ Apr 2, 2023
8,079
Likes
2,205
Retweets

climatechangedispatch.com

apollodoros.substack.com